OCIJENI
Adresa: Ulica Federica Grisogona 11/b
23000, Zadar
Telefon:
023 316 306 023 316 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.fg-grafika.hr/index.html

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08:00 - 16:00, sub: 09:00 - 13:00
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Grafički dizajn, grafička priprema
Izrada web stranica, Programiranje
Ključne riječi: grafički dizajn - web dizajn - digitalni tisak - offset tisak - sitotisak - tampon tisak - kaširanje - laminacija velikih formata - knjigoveštvo - zidne tapete - tisak velikog formata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka FG Grafika d.o.o. iz Zadra osnovana je 1995. godine i na samome početku broji dva zaposlena.

Vrlo brzo uz konstantna ulaganja u nove tehnologije i stručno osposobljavanje djelatnika, postaje vodeća izdavačko - tiskarska tvrtka na području zadarske županije. 2002. godine broji šest zaposlenih i posluje u dva suvremeno uređena poslovna prostora u samome centru Zadra.

Uvidjevši kako se u to vrijeme grafičko tržište polako okreće digitalnim tiskarskim tehnologijama, u našu proizvodnu liniju uvodimo uvodimo Xerox produkcijski digitalni tiskarski stroj i na taj način proširujemo paletu usluga s dotad neviđenim mogućnostima tiska maloga formata i naklada.

Ubrzo se investira u suvremeniji digitalni tiskarski stroj te se dodatno ubrzava proces proizvodnje a kvaliteta otiska podiže na viši nivo.
Uvijek pazeći na zapošljavanje i osposobljavanje stručnog kadra, ponuda nam se bazira na usluge grafičkog dizajna, digitalnog tiska i sitotiska uz dobro opremljenu i stručnu liniju dorade tiskanog materijala.

Ubrzo se na tržištu pojavljuje potreba tiska velikih formata malih naklada. 2010. godine odlučujemo se investirati potpuno novu "zelenu" tehnologiju tiska na bazi vode u obliku najnovijeg tiskarskog stroja velikog formata HP L25500 koji koristi tinte na bazi vode potpuno bezopasne za ljude i okoliš.

Među prvima u Hrvatskoj smo se odlučili za taj korak jer smatramo da ulaganje u takvu tehnologiju otvara vrata novim neslućenim mogućnostima i da je upravo eko tisak najbolja garancija dugoročnog uspjeha i planiranja budućih projekata. 2011. godine ponudu proširujemo na profesionalnu izradu web stranica.

Tvrtka trenutno broji 6 zaposlenih i uspješno posluje već više od 15 godina nudeći u svojoj paleti usluga gotovo sve tehnike tiska i dorade.

Posjetite našu internet stranicu i pratite nas na Facebooku.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 316 306 023 316 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI