OCIJENI
Adresa: Obala kneza Trpimira 2
23000 Zadar
Telefon:
023 229 300 023 229 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.instagram.com/madriainvest/
https://facebook.com/MadriaInvest/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16 h
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: Agencija za poslovanje nekretninama, kupnja stana, kupnja kuće, kupnja vile, prodaja stana, prodaja kuće, prodaja vile, prodaja poslovnog prostora, prodaja zemljišta, kupnja poslovnog prostora, poslovanje nekretninama, investicijske nekretnine, investiranje u nekretnine, nekretnine, nekretnine Zadar, prodaja, kupnja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Madria Invest tvrtka usmjerena je na poslovanje nekretninama kroz tri ključna segmenta koja uključuju strateško savjetovanje, posredovanje u prometu nekretninama te razvoj i realizaciju investicijskih projekata.

Madria Invest je i licencirana agencija za posredovanje u prodaji i kupnji nekretnina. Postavlja zlatni standard u poslovanju, bilo da kupac traži svoj novi sunčani dom ili odgovornog partnera za investicijski ciklus kako bi stvorili nove poslovne vrijednosti. Izrasla je iz tvrtke Sunčani dom, jedne od vodećih agencija za poslovanje nekretninama na području Sjeverne Dalmacije, koja je kroz Madria invest doživjela svoju novu fazu poslovne ekspanzije.

Kroz prijašnju tvrtku realizirali su niz uspješnih projekata i brojne kupoprodaje na području Sjeverne Dalmacije što je utkano u temelje Madria tima koji pristupa svakom klijentu s razumijevanjem njegovih potreba i kroz odgovoran te stručan pristup pronalazi najbolje rješenje.

Tvrtka Madria sinonim je za odgovornog partnera koji pruža usluge u području poslovanja nekretninama. Svoje poslovanje temelje na izvrsnosti i individualnom pristupu kako bi izbor kupca i partnera bio jednostavan. S pažnjom i naprednim stručnim znanjima usmjeravaju svoje kupce i partnere u investicijskom ciklusu bilo u sunčani dom ili razvojni projekt što povećava razinu zadovoljstva i uživanja svih dionika u procesu. Održivi razvoj načelo je poslovanja tvrtke Madria Invest  kako bi se osigurala dodana vrijednost svih dionika što se posljedično preljeva na stvaranje opće društvene dobrobiti.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI