OCIJENI
Adresa: Vladimira Nazora 9
10408 Velika Mlaka
Telefon:
01 6222 467 01 6222 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mibra.hr/
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstveni servis Velika Gorica - knjigovodstvene usluge Velika Gorica - knjigovodstvo Velika Gorica - knjigovodstveni servis poduzeća - knjigovodstveni servis obrti - knjigovodstveni servis neprofitne - knjigovodstveni servis Zagreb - knjigovodstvene usluge Zagreb - knjigovodstvo Zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mibra d.o.o. je knjigovodstveni servis koji pruža knjigovodstvene usluge za poduzeća, obrtnike i slobodna zanimanja, udruge i druge neprofitne organizacije i građane.

Važno nam je da naši klijenti na vrijeme imaju sve informacije koje su važne za njihovo poslovanje, da budu sigurni da je njihova poslovna dokumentacija uredna i u skladu sa propisima, te da uvijek mogu računati na nas.

Ako tražite pouzdan knjigovodstveni servis, evo što nas čini pravim odabirom:
- Imamo preko 25 godina iskustva u pružanju knjigovodstvenih usluga (od 1992. godine!).
- Naša 4 stalno zaposlena djelatnika kontinuirano se obrazuju na području računovodstva i financija.
- Dostupni smo Vam na telefone, osobno, te putem elektroničke pošte ili Skype servisa.
- U poslovanju koristimo programsko rješenje LUCEED koje pruža mogućnost automatske razmjene podataka s našim korisnicima, čime se izbjegava višestruki unos istih podataka, a korisnik u svakom trenutku može pratiti svoje poslovanje na temelju brojnih analitičkih izvještaja.
- Koristimo elektroničke servise kad god je to moguće ( predaja poreznih i financijskih izvještaja elektronskim  putem - ePorezna, FINA-ine e-usluge, elekroničke prijave/odjave radnika sa HZMO/HZZO ...).
- Prema dogovoru dolazimo i na Vašu lokaciju.

Dogovorite sastanak za više informacija!

Provjerite naše popuste i akcije!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6222 467 01 6222 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI