OCIJENI

Papirnate posude za salate

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.04.2024. 06:46

Papirnata ambalaža daje Vam uvid u današnju globalnu scenu pakiranja za hranu. Predstavljamo Vam posljednju inovaciju, prekrasne priče o stavarnju prepoznatljivosti i inspirirajući dizajn, obuhvačajući dinamiku globalne industrije pakiranja.

Korištenjem papirnatog materijala pri proizvodnji, aktivno se surađuje s prirodom u sustavnom traženju održive solucije kao logičan izbor budućnosti. Krajnji cilj postavljen je u reduciranju korištene plastike, stiropora ili aluminija u zamjenu za uporabom što više materijala iz obnovljivih izvora koliko je to moguće.

Okrugle papirnate posude za salate, juhe i sladoled, sa standardnim ili kraft dizajnom, primjeri su naše moderne inovacije pri odabiru prirodne, ekološke opcije. Same posude izrađene su od papirnate sirovine certificiranih proizvođača čije visoke norme ohrabruju u razvitku novih ambalažnih koncepata ususret vremenu.

Dizajn naših posuda omogućuje Vašu kreativnost pri stvaranju vlastite priče i inspiraciji snova koje želite dijeliti.
Dobrodošli u Vašu priču.

https://www.ambalazain.com/papirnata-ambalaza-za-hranu/papirnate-posude-za-juhe-salate-i-sladoled/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI