OCIJENI

Plastične boce i bočice

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.04.2024. 12:46

Sokovi su uistinu posve prirodni. Bez konzervansa, umjetnih BPA-free-Label-750x400bojila ili aditiva bilo koje vrste. Tako čisti, prirodni i neprerađeni da, ukoliko se ne čuvaju u rashladnim uređajima ili se ne konzumiraju unutar 20 minuta, hranjivi sastojci se počinju raspadati i gubiti svoju vrijednost zbog izloženosti Sunčevom svjetlu i kisiku iz zraka.

Iz tog razloga smo odlučili predstaviti naš asortiman PET kristalno-prozirnih bočica sa nepropusnim zatvaračima. Širokog grla od 38cm za lakše punjenje i konzumiranje, bez obzira na veličinu komadića ukusne pulpe, plastične boce za svježe sokove, frapee, smoothie, dovoljno su čvrste i brižno ergonomski oblikovane za stabilnost prihvata. Kristalno prozirne boje, atratktivnim dizajnom bočica, savršeno ističe prirodnu boju osvježavajućeg soka.

Naše plastične boce za cijeđene sokove su reciklažne.Izuzetno nam je važno napomenuti da su naše boce proizvedene BEZ štetnog BPA (bisphenol) materijala te su sigurne za uporabu pri konzumaciji. S obzirom da se BPA može naći u većini plastičnih prozirnih ambalaža, on se otapa u tekućini te uzrokuje brojne maligne bolesti. Više o djelovanju BPA možete pronaći na našem blogu. Uzevši u obzir brigu za zdravlje naših kupaca, izuzetno nam je bitno steći povjerenje kvalitetom naših proizvoda.

Pomnim odabirom u ključnim pakiranjima kao promotorima zdrave prehrane i življenja, bočice za sokove smo odabrali na temelju znanstveno dokazanih istraživanja kao najsigurnijeg oblika ambalaže za konzumaciju hrane, gdje pri dodiru sa hranom ni na koji način ne mijenja osnovni sastav hrane, čak i tijekom dužeg izlaganja.

www.ambalazain.com/plasticne-boce-sokove/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI