OCIJENI
popust 58%

Zlatne mikročestice za vašu kosu

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.05.2014. 00:00

VRIJEDNOST OD 250,00 KN POPUST ZA VALENTINOVO 58% IZNOSI 105,00

Zlatne mikročestice za vašu kosu u frizerskom salonu "ENERGY"

VRIJEME JE DARIVANJA

tako i vi darujte nekome ili POKLONITE sami sebi tretman
GOLD LUXURY s komadićima čistog zlata za sve tipove kose

Upoznajte dva nova proizvoda iz OSMO Oil linije – OSMO Oil šampon i OSMO Oil njega.

OSMO Oil uljni šampon sa zlatnim mikro-česticama i dragocjenim uljem argana i šafrana. Nježno otklanja sve nečistoće s kose, nakon čega je kosa prozračna i nevjerojatno blistava.

OSMO Oil zlatnim mikročesticama pruža vašoj kosi legendarni sjaj. Obogaćena dragocjenim uljima šafrana i argana. Hrani kosu bez dodatnog otežavanja, pruža vlaknima punoću i podatnost.

Oba proizvoda koriste hranjivo arganovo ulje koje dolazi s magičnog arganovog stabla. Ovo ulje već stoljećima koriste žene Maroka. Lakše od bilo kojeg drugog ulja, lako se upija u kosu te je
izrazito bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama poznatim po svojim hranjivim sastojcima. Kosa je duboko nahranjena i obnovljena.

Dragocjeno ulje šafrana poznato je od antičkih vremena kao snažan sastojak. Bogato je vitaminom E i Omega 6 što ga čini idealnom zaštitom od vanjskih agresora. Duboko hrani stanice vlasišta i potiče njihovo obnavljanje. Čini kosu zdravom, blistavom i sjajnom.

Za 105,00 kn čeka Vas rekonstrukcija kose s komadima zlatnih čestica, pranje kose ,maska i fen frizura

Ponuda počinje 07.02. 2014. i trajat će do 28.02.2014.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI