OCIJENI

Valentinovo u kosi

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.02.2017. 06:51

Valentinovo u kosi
Što će najviše razveseliti vas i vašeg dragog kada je njega kose u pitanju
Valentinovo je dan zaljubljenih, koji obilježavaju svi ili barem većina zaljubljenih ljudi na svijetu.Tradicija je da parovi taj dan 14. veljače provedu zajedno, obilježe možda nekom romantičnom večerom i daruju se poklončićima ili nekim malim znakom pažnje. Pripadnice ljepšeg spola, a i muškarce naravno bi trebalo maziti i paziti i iznenađivati tijekom cijele godine, a ne samo na Valentinovo. Ali kako nam se uskoro bliži Valentinovo, pomoći ćemo vam s malim savjetima oko savršenih poklona koji će svakako oduševiti vaše partnere kada je njega kose u pitanju. 
ZA NJU :

Tretman "KRALJICA "-kod nas u salonu je tretman svim tipovima kose ,jer na najbrži način osviježava kosu,regenerira i daje svijež i blistav izgled u samo 60 min. (piling,masaža vlasišta,maska i frizura) Cijena ovakvog tretmana za kosu
kratka kosa- 150,00 , poluduga kosa- 180,00 , duga kosa -210,00 kn

ZA NJEGA :

A da ne ispadne da smo zaboravili muški rod - 3D mension linija 100 % dizajnirana i osmišljena da zadovolji svakog muškarca. U kolekciji 3D MEN nailazimo na proizvode za njegu kose, stylinga i proizvode za prikrivanje sijedih vlasi.


Nadam se da ćete se vi i vaša polovica naći u našim zanimljivim savjetima i jedno drugo ugodno iznenaditi za dan zaljubljenih.
Sretno vam Valentinovo!

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI