OCIJENI

Zaštitite svoj dom uz Marvid Trade

Objavljeno: 3.12.2020. 12:58

Marvid Trade poduzeće je uz koje se možete osjećati potpuno sigurno. Kako? Svojim uslugama zaštite, Marvid Trade će vam pomoći pri osmišljavanju zaštite za vlastite domove i poslovne prostore. Bave se projektiranjem i instaliranjem sustava nadzora, ali imaju i uređaje za zaštitu, poznatih po provjerenoj i visokoj kvaliteti. Tako u Marvid Tradeu možete kupiti i naručiti željene sigurnosne uređaje, a redovito imaju i akcije.

1. U ponudi imate brojne proizvode za zaštitu, možete li nam reći nešto više o njima?

U ponudi imamo kvalitetne kamere visoke rezolucije, senzore pokreta koji mogu otkriti neželjene osobe na privatnim ili poslovnim prostorima, snimače koji bilježe i čuvaju materijale u digitalnom obliku te protuprovalne, odnosno alarmne sustave koji štite prostore kada vlasnici nisu u blizini.
Uz to, ponosimo se brendovima koje imamo u ponudi. Od alarmnih sustava radimo renomirane brendove: DSC, Paradox, Hikvision, Visonik, AMC, a od video nadzora brendove: Dahua, Hikvision, DVC. Ti brendovi su poznati po svojoj kvaliteti te se redovito ističu usavršavanim izdanjima.
 
 
1. U kojim slučajevima preporučate kamere, a u kojima senzore pokreta, snimače i protuprovalne sustave?

Alarmi se većinom koriste za protuprovalu, tj. čuvanje objekta od moguće provale ili nasilnog ulaska, dok videonadzor služi za nadzor objekta ili ljudi. Dakle, odabir ovisi o potrebama i željama klijenta, a mi svakako dajemo i stručne savjete za koje mislimo da bi bili korisni.
3. Koje još usluge nudite?

Osim projektiranja, instalacije i prodaje sustava nadzora, imamo i uslugu podrške naših iskusnih i educiranih radnika. Tako da imamo kompletnu uslugu vezanu uz sustave nadzora.
 
Za više informacija o profesionalnoj usluzi te kvalitetnim uređajima sustava nadzora po pristupačnoj cijeni provjerite Marvid Trade web stranicu. A na Facebook stranici možete se upoznati s praktičnim slučajevima, odnosno primjerima postavljenih sustava nadzora, te se uvjeriti u kvalitetu Marvid Tradea.

OCIJENI