OCIJENI

Izaberite kvalitetan protuprovalni sustav

Objavljeno: 24.3.2022. 13:04

Zaštita doma i sigurnost obitelji primarna su svrha sigurnosnog sustava doma. Iako to uključuje otkrivanje provale, sigurnosni sustav otkriva i niz drugih prijetnji, poput dima, vatre, vode i ugljičnog monoksida. Kada znate da ste vi, vaša obitelj i dom sigurni, to pomaže ublažiti brigu i stres. Dobivate malo mira znajući da možete vidjeti što se događa kod vas doma, čak i kada niste tamo.


Moderni bežični alarmni sustavi su pristupačni i puno lakši za postavljanje i održavanje od žičanih sustava iz prošlosti. Ako razmišljate o povećanju sigurnosti vašeg doma Marvid Trade ima najkvalitetnije protuprovalne sustave, kamere, senzore pokreta i snimače. 


U svojoj ponudi imaju AJAX, novu generaciju bežičnih sigurnosnih sustava. Ovaj sustav koristi Jeweller bežičnu tehnologiju, povezuje se na CMS, baterija detektora traje i do sedam godina, radi na udaljenosti do 2000 metara, a sustavom možete upravljati putem mobitela.


Hub je centralna jedinica koja nadzire i kontrolira sve umrežene uređaje te analizira prijetnje i upozorava na potencijalne opasnosti. MotionProtect je detektor pokreta koji reagira na čovjekov korak, ali je neosjetljiv na kućne ljubimce, propuh i buku. 


Ovaj sustav ima mogućnost Door i GlassProtect, odnosno zaštitu vrata, prozora i stakla. Bežični magnet detektira otvaranje vrata i prozora i upozorava na provalnika. Dok, GlassProtect koristi dvofaktorsku detekciju slomljenog stakla umanjujući mogućnost lažne uzbune. 


Osim toga, možete biti sigurni od poplava i požara uz Leaks i FireProtect. Detektor poplave vas u roku par sekundi obavještava o izlijevanju tekućine, no ako se područje osuši otkazuje alarm, dok detektor dima sa senzorom topline detektira temperaturu do 60 stupnjeva te vas obavještava o prisutnosti dima i naglom povećanju temperature.  


KeyPad i SpaceControl omogućavaju aktiviranja signala za paniku. 


Kako biste povećali svoju sigurnost možete ugraditi i Street i HomeSiren. StreetSiren je bežična vanjska sirena s audiovizualnim alarmima, a HomeSiren je unutarnja. Potrošnju energije i rad svih uređaja možete pratiti putem WallSwitcha.


Sve što trebate je instalirati aplikaciju Ajax Security System pomoću koje možete daljinsko upravljati i podešavati sustav, dobiti detaljne informacije o sustavu uređaja, uključivati i isključivati sustav, dobivati trenutne obavijesti i redovito ažurirati sustav. Također, možete povezati do 10 IP kamera koje koriste RTSP protokol bilo kojeg proizvođača. 


Za najkvalitetnije sustave zaštite vašeg doma obratite se stručnjacima iz Marvid Trade, a za više informacija posjetite njihovu web stranicu, Facebook profil ili ih kontaktirajte na broj telefona prikazan na stranici Osnovni podaci.

OCIJENI