OCIJENI

AJAX: Nova generacija bežičnih sigurnosnih sustava

Objavljeno: 14.6.2021. 10:50

Sigurnost vašeg doma može se povećati uvođenjem kvalitetnog i suvremenog sigurnosnog sustava. Zamislite odlazak na ljetne ili zimske godišnje odmore posve bezbrižni, znajući kako sve što trebate znati o stanju svog doma možete provjeriti na svom mobilnom telefonu ili tabletu gdje god se nalazili i kada god to poželite. U nastavku teksta pročitajte nekoliko prednosti uvođenja sigurnosnih sustava u svoje domove, ali i specifikacije Ajax bežičnih sigurnosnih sustava koji predstavljaju novu generaciju tehnologije, dizajna i jednostavnosti.

Što sve treba biti dio vašeg sigurnosnog sustava u kući ili stanu?
  • Umreženi uređaji koji pravovremeno upozoravaju na opasnosti i prijetnje kada niste prisutni
  • Detektori koji su neosjetljivi na kućne ljubimce što znači da je sustav usavršen i precizan
  • Detektori otvaranja prozora ili vrata koji šalju upozorenje na provalnika
  • Detektor poplave koji obavještava o izlijevanju tekućine
  • Detektor dima koji upozorava na naglo povećanje temperature i prisutnost dima
Prednosti bežičnih sigurnosnih sustava proizvođača Ajax
  • Pouzdanost, sigurnost i praktičnost sigurnosnog sustava
  • Daljinsko upravljanje i podešavanje
  • Pametnim telefonom skenirate QR kod koji se nalazi na poleđini svakog uređaja i na taj način brzo i jednostavno umrežujete sve uređaje putem Ajax aplikacije
  • Sve je pod vašom kontrolom – pristupate cijelom sigurnosnom sustavom putem mobilne aplikacije ili Internet preglednika

Profesionalni sigurnosni sustav koji osigurava siguran život bez nevolje

Ajax sigurnosni sustav dobitnik je Security & Fire Excellence Awards 2017 nagrade što ih je učinilo najinovativnijim i najpouzdanijim proizvodom na tržištu sigurnosti i zaštite od požara. Iskoristite mogućnost ugradnje ovog sustava po promotivnoj akcijskoj cijeni uz pomoć stručnog tima iz Marvid Trade.

Marvid Trade vam može pomoći u osmišljavanju zaštite za dom i poslovne prostore koja će omogućiti visoku razinu sigurnosti. Napredna tehnologija, kvalitetni uređaji i stručna podrška radnika pružit će vam ono neprocjenjivo – mir i osjećaj sigurnosti. Sve dodatne informacije o uslugama i proizvodima dostupne su na web stranici ili pozivom na broj.

OCIJENI