Velika Gorica
10°C
Srijeda
10°C
22°C
Četvrtak
10°C
25°C
Petak
11°C
28°C
Sljedećih 90 dana
Uključite firmu/obrt
Pokreni svoj webshop
Video produkcija
Tražilica
Prijava korisnika
Prijava korisnika
Prijavi se kroz Facebook
Prijavi se kroz Google
Zapamti me
Prijavi me
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj me
Košarica
Košarica je prazna
Pretražite mojkvart:
Pretraži
Uključite firmu/obrt
Pokreni svoj webshop
Početna stranica
Hrana i piće
Povratak na listu kategorija
Caffe bar, kavana, pivnica, pub
Catering, priprema hrane, dostava hrane
Delikatese, specijalizirana trgovina hranom, ethnic food
Fast food, snack bar, pečenjara
Mesnica, ribarnica
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, OPG
Pekara
Pića, alkoholna i bezalkoholna
Prodavaonica mješovite robe, tržnica
Restoran, konoba, pizzeria
Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice
Ugostiteljska oprema, oprema za ugostiteljstvo
Vinoteka, vino, prodaja i proizvodnja vina
Voćarna, voće, povrće
Zdrava hrana, makrobiotika, vegetarijanstvo, veganstvo
Velika Gorica
Čiče
Odaberi lokaciju ili klikni na gumb za geolociranje
Pronađi me
Cijela država
Osijek
Rijeka
Split
Zagreb
Bakar
Benkovac
Biograd n/m
Bjelovar
Buzet
Čakovec / Međimurje
Čazma
Đakovo
Daruvar
Donja Stubica
Drniš
Dubrovnik
Dugo Selo
Gospić
Imotski
Ivanić Grad
Jastrebarsko
Karlovac
Kaštela
Knin
Koprivnica
Kraljevica
Krapina
Križevci
Kutina
Labin
Makarska
Marija Bistrica
Metković
Nin
Nova Gradiška
Novalja
Novigrad
Omiš
Opatija
Oroslavje
Osijek
otok Brač
otok Hvar
otok Korčula
otok Krk
otok Pag
Pazin
Petrinja
Podstrana
Poreč
Požega
Pula
Rijeka
Rovinj
Samobor
Šibenik
Sinj
Sisak
Skradin
Slatina
Slavonski Brod
Solin
Split
Sukošan
Trogir
Umag
Varaždin
Velika Gorica
Vinkovci
Virovitica
Vodice
Vrbovec
Vukovar
Zabok
Zadar
Zagreb
Zaprešić
Županja
Cijeli grad
Čiče
Mraclin
Šćitarjevo
Velika Gorica
Velika Kosnica
Velika Mlaka
Vukomerić
Hrana i piće - Čiče
Nema subjekata
Hrana i piće - Čiče - okolica
Ugostiteljska Oprema - db Oprema
27 godina s vama!
Saznaj više
Mon Ami Restaurant
Saznaj više
Prikaži cijeli grad
Zanimljivo
Servis caffe aparata, Prodaja i servis ugostiteljske opreme
Što učiniti kada ledomat stane? Brza i učinkovita intervencija Dobrih Dečki
Ledomati su neizostavan dio svakog ugostiteljskog objekta – bez njih nema hladnih pića, koktela niti svježine koja se očekuje u svakoj čaši. No što učiniti kada se dogodi kvar i ledomat prestane raditi baš u najgorem trenutku?Najčešći problemi s ledomatimaKvarovi na ledomatima mogu nastati iz više razloga – od začepljenih filtera, nakupljenih naslaga kamenca pa sve do problema s rashladnim sustavom. Bez obzira na uzrok, rezultat je uvijek isti: nedostatak leda i nezadovoljni gosti.Brza reakcija je ključU ovakvim situacijama najvažnije je brzo reagirati. Dobri Dečki specijalizirani su upravo za ovakve hitne intervencije. Njihovi stručnjaci dolaze na lokaciju u najkraćem mogućem roku, obavljaju dijagnostiku i otklanjaju kvar – kako bi vaš ledomat što prije ponovno radio bez zastoja.Zašto odabrati Dobre Dečke?• Iskustvo i stručnost – dugogodišnje iskustvo u servisiranju ledomata i rashladnih uređaja.• Brzina intervencije – dolazak na teren u rekordnom roku.• Pouzdani rezervni dijelovi – korištenje originalnih i provjerenih dijelova.• Dostupnost – hitne intervencije moguće su i izvan uobičajenog radnog vremena.Prevencija je najbolja zaštitaOsim popravaka, Dobri Dečki preporučuju i redovito održavanje ledomata. Pravovremeni servis sprječava velike kvarove, produžuje vijek trajanja uređaja i osigurava da gosti uvijek dobiju svoje piće rashlađeno do savršenstva.Vaš pouzdani partnerKada ledomat stane, nema vremena za čekanje. Dobri Dečki su partner kojem možete vjerovati – uz njihovu pomoć svaki kvar postaje tek kratkotrajni zastoj.
Saznaj više
MESNICA "AS"
Kako odabrati savršen komad mesa za roštilj? Savjeti stručnjaka iz Mesnice AS
Roštiljanje je umjetnost koja započinje odabirom savršenog komada mesa. Bez obzira na to pripremate li roštilj za obitelj, prijatelje ili posebnu prigodu, pravilan odabir mesa ključan je za postizanje vrhunskog okusa. U Mesnici AS iz Zagreba, stručni mesari dijele svoje savjete kako biste svaki put pripremili savršeni roštilj.Prvo pravilo odabira mesa za roštilj je uzeti u obzir vrstu roštilja i način pripreme. Ako preferirate brzo pečenje na visokoj temperaturi, poput tave za roštilj ili klasičnog roštilja na ugljen, idealni su komadi poput ramsteka, pilećih prsa ili svinjskih kotleta. Za sporije pečenje na nižim temperaturama, rebarca ili marinirane svinjske krmenadle odličan su izbor jer zahtijevaju dulje vrijeme za savršeno pečenje.Marinade igraju ključnu ulogu u pripremi mesa za roštilj. Kod komada poput piletine ili svinjetine, mariniranje dodaje sočnost i bogatstvo okusa. Jednostavna marinada na bazi maslinovog ulja, češnjaka i ružmarina čini čuda, dok limunov sok ili ocat mogu omekšati vlaknasto meso.Odabir pravog komada mesa ovisi i o osobnim preferencijama. Ljubitelji sočnog i mekanog mesa mogu odabrati juneći biftek, dok će oni koji vole intenzivnije okuse uživati u svinjskim rebrima ili ramsteku. U Mesnici AS, meso je pažljivo odabrano kako bi zadovoljilo sve ukuse, osiguravajući kvalitetu i svježinu svakog proizvoda.Važno je uzeti u obzir i debljinu komada mesa. Tanji komadi idealni su za brzo pečenje, dok deblji komadi zahtijevaju pažljivo rukovanje kako bi se ravnomjerno ispekli iznutra i zadržali sočnost. Stručnjaci u Mesnici AS rado će vam pomoći odabrati savršenu debljinu mesa za vašu metodu pečenja.Još jedan ključan savjet za savršen roštilj je kvalitetno odležano meso. Odležavanje omogućuje da meso razvije puni okus i postane mekano, što je posebno važno kod govedine. U Mesnici AS, ponuda uključuje pažljivo odležane komade mesa koji su spremni za roštiljanje.Ne zaboravite na pripremu roštilja. Osigurajte da je rešetka čista i dobro zagrijana prije nego što stavite meso. Meso nikada ne treba često okretati – jedno ili dva okretanja tijekom pečenja obično su dovoljna za savršen rezultat.Uz stručne savjete i široku ponudu u Mesnici AS iz Zagreba, priprema roštilja postaje pravo zadovoljstvo. Odabirom kvalitetnog mesa, pravilnim mariniranjem i pažljivim pečenjem, svaki roštilj može postati nezaboravan gastronomski doživljaj za vas i vaše goste.
Saznaj više
DIVUM DOMO
Aparat za kavu prestao raditi? Evo što NE raditi prije nego nazovete servis
Ništa ne pokvari jutro brže od tišine umjesto zujanja aparata i neugodnog saznanja da – nema kave. Bilo da aparat za kavu ne reagira, ne ispušta vodu ili signalizira grešku, mnogi korisnici instinktivno pokušaju popraviti stvar sami. Ipak, nepravilni pokušaji mogu dovesti do još veće štete, skupljeg popravka – ili potpune neupotrebljivosti aparata.Ako vam je aparat iznenada otkazao poslušnost, evo što NIKAKO ne biste trebali raditi prije nego kontaktirate stručni servis.1. Ne rastavljajte aparat na svoju rukuČak i ako ste tehnički potkovani, otvaranje aparata bez potrebnog znanja, alata i zaštite može oštetiti elektroniku, sklopke, spojeve ili brtve. Osim toga, mnogi uređaji imaju unutarnje sustave pod tlakom i električne komponente koje mogu biti opasne.Savjet: Ostavite dijagnostiku stručnjacima. Pokušaji "uradi sam" popravaka često rezultiraju skupljim kvarovima od prvotnog problema.2. Ne pokušavajte silom pokrenuti aparatAko aparat ne reagira na tipke ili prekidač, forsiranje, stiskanje ili ponavljano paljenje/gašenje može dodatno opteretiti elektroniku ili pregorjeti sklopove. Ako nešto ne radi kako treba – ne treba raditi ni pod pritiskom.3. Ne ulijevajte sredstva za čišćenje bez uputaKada aparat počne pokazivati znakove začepljenja, mnogi posegnu za kiselinama, octom ili raznim sredstvima „s interneta“. Takvi pokušaji mogu oštetiti osjetljive cijevi, pumpu i brtve te poništiti garanciju. Svaki model ima specifične protokole za čišćenje i odapnjenje – koji se razlikuju i od proizvođača do proizvođača.4. Ne ignorirajte znakove kvaraAko aparat ispušta neobične zvukove, mirise ili curi – to je znak upozorenja. Nastavljanje korištenja može dovesti do električnog kvara, kratkog spoja ili potpunog otkazivanja uređaja.5. Ne čekajte predugoManji kvarovi mogu se jednostavno i brzo otkloniti – ali ako se aparat koristi dok neprestano signalizira grešku ili otežano radi, dolazi do dodatnog trošenja i pogoršanja stanja, što povećava troškove popravka.Što učiniti umjesto toga?✔ Isključite aparat iz struje. ✔ Nemojte ga pokušavati sami rastavljati, ispirati ili čistiti agresivnim sredstvima. ✔ Zapišite ili fotografirajte poruku greške (ako postoji). ✔ Kontaktirajte stručni servis s iskustvom i znanjem.DIVUM DOMO – vaš servis za aparate za kavu u ZagrebuAko vam aparat za kavu ne radi kako treba, obratite se DIVUM DOMO servisu iz Zagreba. Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom pružaju: dijagnostiku kvara, profesionalni popravak aparata svih brendova, servisiranje i redovno održavanje, zamjenu dotrajalih ili neispravnih dijelova.Servis dolazi na adresu ili prima uređaje prema dogovoru – brzo, pouzdano i bez nepotrebnog čekanja.Za sve upite i dogovore, kontaktirajte DIVUM DOMO.Kad aparat stane, vi ne morate.Ne riskirajte svoj uređaj – prepustite posao onima koji znaju.DIVUM DOMO – jer dobra kava zaslužuje ispravan aparat.
Saznaj više
MOBY OPREMA I SERVIS MOBITELA
Pao vam mobitel? Evo kako znati je li puklo samo staklo ili i ekran
Mobitel vam je ispao iz ruke i sada gledate u napukli zaslon – poznat scenarij? U tom trenutku mnogi se pitaju: je li puklo samo zaštitno staklo ili je oštećen i sam ekran? Razlika nije samo u cijeni popravka, već i u funkcionalnosti uređaja. Evo kako možete sami prepoznati ozbiljnost štete – i što vam je činiti dalje.Za brzu i profesionalnu dijagnozu, korisnici u Zagrebu mogu se obratiti MOBY OPREMA I SERVIS MOBITELA, ovlaštenom servisu s dugogodišnjim iskustvom.Kako prepoznati puknuće stakla?Ako vidite pukotine po površini zaslona, ali mobitel normalno prikazuje sliku i dodirna funkcija radi bez poteškoća, vrlo je vjerojatno da je puklo samo vanjsko staklo. Ipak, nemojte ignorirati problem – puknuto staklo može dalje oštetiti ekran ili prouzročiti ozljede prstiju.Kada je oštećen i ekran?Oštećenje ekrana (LCD ili OLED zaslona) prepoznaje se po sljedećim znakovima:Crne mrlje, linije ili obojeni tragoviZaslon ne prikazuje sliku ili titraDodirni sloj (touch) ne reagira ili radi samo djelomičnoZaslon je potpuno crn iako je uređaj uključenU tom slučaju, riječ je o kompleksnijem oštećenju koje zahtijeva zamjenu cijelog modula – stakla, digitizera i ekrana.Zašto je važna brza reakcija?Čak i ako trenutno sve radi, oštećeno staklo može:Dalje pucati pri najmanjem pritiskuDopustiti vlagi ili prašini da uđu u unutrašnjost uređajaSmanjiti osjetljivost zaslona i vidljivostZato je preporučljivo odmah posjetiti stručnjake koji će točno utvrditi štetu i predložiti optimalno rješenje.Gdje popraviti ekran brzo i pouzdano?U Zagrebu, MOBY OPREMA I SERVIS MOBITELA nudi brzu dijagnostiku, zamjenu stakla ili cijelog ekrana, kao i kvalitetne zamjenske dijelove za sve popularne brendove.Osim servisa, nude i širok izbor:zaštitnih stakala i maskicapunjača i dodatne opremebaterija i rezervnih dijelovaAdresa i kontakti dostupni su na službenoj stranici: www.mobyoprema.hrNe čekajte da se šteta pogorša – dođite na provjeru i osigurajte svom mobitelu novi život uz pomoć pouzdanih stručnjaka iz MOBY OPREME I SERVISA MOBITELA.
Saznaj više
Šivaći pribor za tekstilnu konfekciju i galanteriju
Što sve mora imati dobar krojački studio? Top 5 artikala koje nabavljaju profesionalci
Krojački studio nije samo mjesto gdje se izrađuje ili popravlja odjeća, već prostor u kojem kreativnost i preciznost dolaze do izražaja. Kako bi svaki projekt bio uspješno izveden, krojačima je potrebna kvalitetna oprema i pouzdani materijali. Postoje određeni artikli bez kojih se nijedan ozbiljan krojački studio ne može zamisliti, a upravo oni čine razliku između amaterskog i profesionalnog pristupa.Jedan od nezaobilaznih dodataka su patentni zatvarači, koji dolaze u različitim dužinama, bojama i izvedbama. Njihova funkcionalnost i trajnost presudni su kod izrade jakni, haljina, torbi i mnogih drugih odjevnih predmeta. Uz njih, konac je osnovni materijal svakog krojačkog posla. Kvalitetan konac osigurava čvrstoću šava, ali i estetiku završne obrade, stoga je njegova odabir jednako važan kao i sama tkanina.Tkanine su, naravno, srce svakog krojačkog studija. Raznolika ponuda materijala omogućuje prilagodbu dizajna, udobnosti i funkcionalnosti, a izbor kvalitetnih tkanina ključan je za zadovoljstvo klijenata.Čičak traka danas je nezamjenjiv element u mnogim odjevnim i tehničkim rješenjima. Osim što pruža praktičnost i jednostavnost upotrebe, često se koristi u sportskoj odjeći, obući i dodacima.Konačno, metalni drukeri i ostala metalna galanterija (rinčice, kopče, alke, zakovice) predstavljaju detalj koji odjeći daje ne samo funkcionalnost, već i estetsku vrijednost. Koriste se u izradi hlača, jakni, radne odjeće i raznih modnih dodataka, a njihova čvrstoća i izdržljivost bitni su za dugotrajnost proizvoda.Profesionalni krojački studiji znaju da je ulaganje u provjerene i kvalitetne artikle jedini način da se osigura vrhunski rezultat i zadovoljstvo klijenata. Tvrtka OMNITEH nudi širok asortiman materijala i dodataka, uključujući patentne zatvarače, konce, čičak trake, razne vrste tkanina i metalne drukere, kao i mnoge druge artikle iz široke ponude, te na taj način pruža podršku svima koji žele podići svoj krojački posao na višu razinu.
Saznaj više
Servis računala i laptopa - IT- EXTOLLO
Izgubili ste važne podatke s računala? Postoji rješenje
Gubitak podataka – fotografija, dokumenata, poslovnih datoteka ili čak cijelih projekata – može biti izuzetno stresna situacija. Bilo da je riječ o iznenadnom kvaru tvrdog diska, slučajnom brisanju, virusu ili neuspješnom ažuriranju sustava, osjećaj bespomoćnosti je gotovo uvijek isti.Ali ne brinite – podatke je često moguće spasiti, uz pravovremenu reakciju i pomoć iskusnih stručnjaka.Što učiniti kada izgubite podatke?Prvo i najvažnije: nemojte paničariti i nemojte pokušavati sami „popraviti“ stvar ako niste sigurni što radite. Svaki pogrešan korak može dodatno otežati ili onemogućiti oporavak podataka.Isključite računalo ili uređaj s kojeg su podaci nestali, nemojte ništa novo instalirati niti snimati na njega i što prije potražite stručnu pomoć.Kako funkcionira oporavak podataka?Oporavak podataka obavlja se specijaliziranim alatima i softverom, a u složenijim slučajevima i u laboratorijskim uvjetima. Iskusni IT stručnjaci analiziraju oštećeni medij (HDD, SSD, USB, memorijsku karticu) i pokušavaju rekonstruirati izgubljene ili oštećene podatke.U većini slučajeva moguće je spasiti:dokumente i fotografije,baze podataka i poslovne datoteke,cijele particije ili operativne sustave.Brzina reakcije i razina oštećenja ključni su faktori u uspjehu oporavka.IT-EXTOLLO – stručnjaci za spašavanje podatakaAko ste izgubili važne podatke, ne gubite vrijeme – obratite se IT-EXTOLLO iz Zagreba, tvrtki specijaliziranoj za informatičku podršku, oporavak podataka i sigurnosna rješenja. Njihov tim ima iskustvo s najrazličitijim scenarijima gubitka podataka – od fizički oštećenih diskova do zaraženih sustava.IT-EXTOLLO koristi profesionalne alate i metode kojima uspješno vraća podatke s računala, servera, prijenosnih diskova, USB-ova i drugih medija. Osim toga, nude i savjetovanje o sigurnosnom backup sustavu, kako bi se ovakvi problemi u budućnosti izbjegli.Više informacija i kontakt potražite na www.it-extollo.hr
Saznaj više
Golmanska mreža
Mini nogomet, velika odgovornost – kako rekreativni golmani mogu poboljšati svoju igru?
U svijetu rekreativnog sporta, mini nogomet sve je popularniji način održavanja kondicije, druženja i natjecanja među prijateljima. No, dok se igrači često izmjenjuju na terenu, jedna pozicija zahtijeva posebnu posvećenost – golman. I u rekreativnom nogometu, golman nosi veliku odgovornost jer je posljednja linija obrane, ali i često pokretač napada. U Golmanskoj mreži posvećeni su upravo njima – onima koji svakodnevno „spašavaju stvar“.Za razliku od velikog nogometa, mini nogomet karakteriziraju brzi tempo, česti udarci i manji prostor za reakciju, što golmanima ostavlja vrlo malo vremena za donošenje odluka. Zato je važno razviti reflekse, koordinaciju, postavljanje i komunikaciju s ekipom.Savjeti kako rekreativni golmani mogu poboljšati svoju igru:• Radite na refleksima i eksplozivnosti – kratke vježbe s loptom, gumom ili svjetlosnim signalima mogu značajno poboljšati vašu brzinu reakcije.• Učite pravilno postavljanje u golu – dobar položaj tijela smanjuje kut protivniku i povećava šanse za obranu.• Razvijajte igru nogom – dodavanja i ispucavanja često počinju od golmana, stoga je važno imati siguran pas i pregled igre.• Nosite odgovarajuću opremu – rukavice, štitnici i udobna obuća prilagođena podlozi ključni su za sigurnost i performanse.• Radite na samopouzdanju – golmani su često pod pritiskom, stoga je mentalna stabilnost jednako važna kao i fizička spremnost.Upravo zbog svih tih zahtjeva, Golmanska mreža nudi edukativne sadržaje, savjete, recenzije opreme i podršku golmanima svih razina – od početnika do iskusnih čuvara mreže. Cilj je jasan: podignuti svijest o važnosti golmanske pozicije, bez obzira igrate li na travi, betonu ili parketu.Jer biti golman u mini nogometu znači preuzeti odgovornost, pokazati hrabrost i biti spreman u svakom trenutku. A uz pravu podršku i trening – i rekreativni golmani mogu braniti na razini profesionalaca.
Saznaj više
Gostionica Palfi
Jedinstvena jela s roštilja u srcu Prečkog – Grill ponuda Gostionice Palfi
Ljubitelji roštilja znaju kako ništa ne može zamijeniti pravi okus svježe pečenog mesa s roštilja. U Gostionici Palfi u srcu zagrebačkog naselja Prečko, nudimo jedinstvenu grill ponudu koja spaja tradicionalne tehnike pripreme s najkvalitetnijim namirnicama, pružajući gostima autentičan doživljaj roštilja.Naša grill ponuda poznata je po bogatom izboru jela koja su pažljivo pripremljena kako bi zadovoljila i najzahtjevnije gurmane. Bilo da preferirate sočne odreske, domaće kobasice, pljeskavice ili ražnjiće, svaki obrok pripremljen na roštilju u Gostionici Palfi donosi nezaboravan okus i vrhunsku kvalitetu. Koristimo isključivo svježe meso i domaće sastojke, što našim jelima daje poseban okus i autentičnost.Osim mesa, u ponudi imamo i jela s roštilja za vegetarijance, kao što su pečeni povrtnjaci, grill sir i druge delicije. Tako svi naši gosti, bez obzira na prehrambene navike, mogu uživati u vrhunskoj hrani s roštilja pripremljenoj s ljubavlju i pažnjom. Naša jela poslužujemo uz domaće priloge, svježe salate i tradicionalne umake, čime svaki obrok postaje kompletan gastronomski užitak.Ambijent Gostionice Palfi čini je savršenim mjestom za uživanje u jelima s roštilja, bilo da dolazite s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Naša terasa u mirnom dijelu Prečkog idealna je za opuštene obroke u toplijim mjesecima, dok u ugodnom unutarnjem prostoru možete uživati tijekom cijele godine. Uz gostoljubivo osoblje i vrhunsku uslugu, svako iskustvo kod nas bit će nezaboravno.Posebno se ponosimo na to što su naša jela s roštilja pripremljena na način koji čuva autentične okuse i osigurava da svaki zalogaj bude savršen. Bez obzira na to birate li klasična jela s roštilja ili isprobavate naše posebne kombinacije, Gostionica Palfi nudi jedinstven doživljaj koji spaja tradiciju i vrhunsku kvalitetu.Posjetite nas u Gostionici Palfi u Prečkom i otkrijte zašto je naša grill ponuda omiljena među ljubiteljima roštilja u Zagrebu. Naša jela s roštilja savršen su izbor za sve one koji žele uživati u bogatom okusu i opuštenom ambijentu, bilo da ste u potrazi za brzim obrokom ili dugim uživanjem uz dobru hranu i društvo. Posjetite našu web stranicu te Facebook i Instagram profil.
Saznaj više
Restoran August
Gdje u Varaždinu organizirati krštenje, pričest ili godišnjicu? Evo prijedloga s dušom i okusom
Obiteljske proslave poput krštenja, prve pričesti, krizme ili godišnjice braka posebni su trenuci koji zaslužuju nezaboravan ambijent i vrhunsku gastronomsku ponudu. U Varaždinu postoji mjesto koje spaja toplinu domaće atmosfere i kvalitetu vrhunske kuhinje – Restoran August.Zašto odabrati Restoran August?Smješten u samom srcu Varaždina, Restoran August nudi jedinstven spoj tradicije i moderne kuhinje. Njihov tim kreira menije posebno prilagođene svečanim prilikama, s naglaskom na svježim namirnicama iz lokalne Varaždinske županije.Proslave koje ostaju u sjećanjuBilo da organizirate intimno obiteljsko okupljanje ili veće slavlje, Restoran August nudi:domjenke i svečane ručkove povodom krštenja, pričesti, krizme ili godišnjice,meni po mjeri koji spaja domaće specijalitete i moderne kulinarske trendove,ugodan ambijent u kojem će se gosti osjećati opušteno i dobrodošlo.Hrana s okusom tradicije i modernim twistomPonuda uključuje dnevna jela, à la carte specijalitete te posebno osmišljene svečane menije. Gostima je zajamčeno bogatstvo okusa, mirisa i prezentacije – sve ono što čini proslavu nezaboravnom.Posjetite Restoran August na Facebooku i rezervirajte svoj termin.
Saznaj više
VALLIS - RESTAURANT
Zašto je restoran Vallis omiljena adresa za obiteljske proslave u Sesvetama?
Obiteljske proslave su trenuci koje pamtimo cijeli život – od prvih rođendana i krštenja, preko krizmi i pričesti, pa sve do vjenčanja i obljetnica. Upravo zato izbor lokacije igra ključnu ulogu u stvaranju lijepih uspomena. U srcu Sesveta, restoran Vallis izdvaja se kao mjesto kojem se obitelji iznova vraćaju kada žele tople, svečane i besprijekorno organizirane proslave.Atmosfera restorana Vallis spoj je ugodnog domaćeg ozračja i pažljivo osmišljene elegancije. Interijer odiše toplinom, dok prostrana terasa s pogledom na zelenilo pruža idealno okruženje za proljetna i ljetna slavlja. No ono što goste posebno oduševljava nije samo ambijent, već osjećaj dobrodošlice i pažnja koju osoblje posvećuje svakom detalju – od prvog pozdrava do zadnjeg serviranog jela.Mnoge obitelji upravo u Vallisu pronalaze pouzdanog partnera za organizaciju važnih trenutaka jer znaju da će sve proteći glatko. Svako slavlje pomno se dogovara s gostima, a jelovnik se prilagođava željama i potrebama – bilo da se radi o tradicionalnoj gozbi s pečenjem i domaćim prilozima, modernijim gastro varijantama ili posebnoj prehrani za djecu i osobe s intolerancijama.Dodatan razlog zbog kojeg se Vallis često bira za obiteljske proslave je i njegova funkcionalnost. Prostor je dovoljno velik da primi veći broj uzvanika, a opet dovoljno topao da se i manja slavlja osjećaju intimno i posebno. Uz sve to, restoran nudi i prostrano dječje igralište, što roditeljima omogućuje da se opuste dok se njihovi najmlađi zabavljaju na sigurnom.Kad obitelji traže mjesto gdje će obilježiti svoje najvažnije trenutke, restoran Vallis se nameće kao prvi izbor u Sesvetama. To nije samo zbog kvalitetne hrane i ugodne atmosfere, već i zbog iskrene predanosti domaćina koji razumiju koliko su ti trenuci dragocjeni. Zato ne čudi što se Vallis iz godine u godinu potvrđuje kao omiljena destinacija za proslave koje ostaju u srcu.
Saznaj više
Zanimljivo
Servis caffe aparata, Prodaja i servis ugostiteljske opreme
Što učiniti kada ledomat stane? Brza i učinkovita intervencija Dobrih Dečki
Ledomati su neizostavan dio svakog ugostiteljskog objekta – bez njih nema hladnih pića, koktela niti svježine koja se očekuje u svakoj čaši. No što učiniti kada se dogodi kvar i ledomat prestane raditi baš u najgorem trenutku?Najčešći problemi s ledomatimaKvarovi na ledomatima mogu nastati iz više razloga – od začepljenih filtera, nakupljenih naslaga kamenca pa sve do problema s rashladnim sustavom. Bez obzira na uzrok, rezultat je uvijek isti: nedostatak leda i nezadovoljni gosti.Brza reakcija je ključU ovakvim situacijama najvažnije je brzo reagirati. Dobri Dečki specijalizirani su upravo za ovakve hitne intervencije. Njihovi stručnjaci dolaze na lokaciju u najkraćem mogućem roku, obavljaju dijagnostiku i otklanjaju kvar – kako bi vaš ledomat što prije ponovno radio bez zastoja.Zašto odabrati Dobre Dečke?• Iskustvo i stručnost – dugogodišnje iskustvo u servisiranju ledomata i rashladnih uređaja.• Brzina intervencije – dolazak na teren u rekordnom roku.• Pouzdani rezervni dijelovi – korištenje originalnih i provjerenih dijelova.• Dostupnost – hitne intervencije moguće su i izvan uobičajenog radnog vremena.Prevencija je najbolja zaštitaOsim popravaka, Dobri Dečki preporučuju i redovito održavanje ledomata. Pravovremeni servis sprječava velike kvarove, produžuje vijek trajanja uređaja i osigurava da gosti uvijek dobiju svoje piće rashlađeno do savršenstva.Vaš pouzdani partnerKada ledomat stane, nema vremena za čekanje. Dobri Dečki su partner kojem možete vjerovati – uz njihovu pomoć svaki kvar postaje tek kratkotrajni zastoj.
Saznaj više
MESNICA "AS"
Kako odabrati savršen komad mesa za roštilj? Savjeti stručnjaka iz Mesnice AS
Roštiljanje je umjetnost koja započinje odabirom savršenog komada mesa. Bez obzira na to pripremate li roštilj za obitelj, prijatelje ili posebnu prigodu, pravilan odabir mesa ključan je za postizanje vrhunskog okusa. U Mesnici AS iz Zagreba, stručni mesari dijele svoje savjete kako biste svaki put pripremili savršeni roštilj.Prvo pravilo odabira mesa za roštilj je uzeti u obzir vrstu roštilja i način pripreme. Ako preferirate brzo pečenje na visokoj temperaturi, poput tave za roštilj ili klasičnog roštilja na ugljen, idealni su komadi poput ramsteka, pilećih prsa ili svinjskih kotleta. Za sporije pečenje na nižim temperaturama, rebarca ili marinirane svinjske krmenadle odličan su izbor jer zahtijevaju dulje vrijeme za savršeno pečenje.Marinade igraju ključnu ulogu u pripremi mesa za roštilj. Kod komada poput piletine ili svinjetine, mariniranje dodaje sočnost i bogatstvo okusa. Jednostavna marinada na bazi maslinovog ulja, češnjaka i ružmarina čini čuda, dok limunov sok ili ocat mogu omekšati vlaknasto meso.Odabir pravog komada mesa ovisi i o osobnim preferencijama. Ljubitelji sočnog i mekanog mesa mogu odabrati juneći biftek, dok će oni koji vole intenzivnije okuse uživati u svinjskim rebrima ili ramsteku. U Mesnici AS, meso je pažljivo odabrano kako bi zadovoljilo sve ukuse, osiguravajući kvalitetu i svježinu svakog proizvoda.Važno je uzeti u obzir i debljinu komada mesa. Tanji komadi idealni su za brzo pečenje, dok deblji komadi zahtijevaju pažljivo rukovanje kako bi se ravnomjerno ispekli iznutra i zadržali sočnost. Stručnjaci u Mesnici AS rado će vam pomoći odabrati savršenu debljinu mesa za vašu metodu pečenja.Još jedan ključan savjet za savršen roštilj je kvalitetno odležano meso. Odležavanje omogućuje da meso razvije puni okus i postane mekano, što je posebno važno kod govedine. U Mesnici AS, ponuda uključuje pažljivo odležane komade mesa koji su spremni za roštiljanje.Ne zaboravite na pripremu roštilja. Osigurajte da je rešetka čista i dobro zagrijana prije nego što stavite meso. Meso nikada ne treba često okretati – jedno ili dva okretanja tijekom pečenja obično su dovoljna za savršen rezultat.Uz stručne savjete i široku ponudu u Mesnici AS iz Zagreba, priprema roštilja postaje pravo zadovoljstvo. Odabirom kvalitetnog mesa, pravilnim mariniranjem i pažljivim pečenjem, svaki roštilj može postati nezaboravan gastronomski doživljaj za vas i vaše goste.
Saznaj više
DIVUM DOMO
Aparat za kavu prestao raditi? Evo što NE raditi prije nego nazovete servis
Ništa ne pokvari jutro brže od tišine umjesto zujanja aparata i neugodnog saznanja da – nema kave. Bilo da aparat za kavu ne reagira, ne ispušta vodu ili signalizira grešku, mnogi korisnici instinktivno pokušaju popraviti stvar sami. Ipak, nepravilni pokušaji mogu dovesti do još veće štete, skupljeg popravka – ili potpune neupotrebljivosti aparata.Ako vam je aparat iznenada otkazao poslušnost, evo što NIKAKO ne biste trebali raditi prije nego kontaktirate stručni servis.1. Ne rastavljajte aparat na svoju rukuČak i ako ste tehnički potkovani, otvaranje aparata bez potrebnog znanja, alata i zaštite može oštetiti elektroniku, sklopke, spojeve ili brtve. Osim toga, mnogi uređaji imaju unutarnje sustave pod tlakom i električne komponente koje mogu biti opasne.Savjet: Ostavite dijagnostiku stručnjacima. Pokušaji "uradi sam" popravaka često rezultiraju skupljim kvarovima od prvotnog problema.2. Ne pokušavajte silom pokrenuti aparatAko aparat ne reagira na tipke ili prekidač, forsiranje, stiskanje ili ponavljano paljenje/gašenje može dodatno opteretiti elektroniku ili pregorjeti sklopove. Ako nešto ne radi kako treba – ne treba raditi ni pod pritiskom.3. Ne ulijevajte sredstva za čišćenje bez uputaKada aparat počne pokazivati znakove začepljenja, mnogi posegnu za kiselinama, octom ili raznim sredstvima „s interneta“. Takvi pokušaji mogu oštetiti osjetljive cijevi, pumpu i brtve te poništiti garanciju. Svaki model ima specifične protokole za čišćenje i odapnjenje – koji se razlikuju i od proizvođača do proizvođača.4. Ne ignorirajte znakove kvaraAko aparat ispušta neobične zvukove, mirise ili curi – to je znak upozorenja. Nastavljanje korištenja može dovesti do električnog kvara, kratkog spoja ili potpunog otkazivanja uređaja.5. Ne čekajte predugoManji kvarovi mogu se jednostavno i brzo otkloniti – ali ako se aparat koristi dok neprestano signalizira grešku ili otežano radi, dolazi do dodatnog trošenja i pogoršanja stanja, što povećava troškove popravka.Što učiniti umjesto toga?✔ Isključite aparat iz struje. ✔ Nemojte ga pokušavati sami rastavljati, ispirati ili čistiti agresivnim sredstvima. ✔ Zapišite ili fotografirajte poruku greške (ako postoji). ✔ Kontaktirajte stručni servis s iskustvom i znanjem.DIVUM DOMO – vaš servis za aparate za kavu u ZagrebuAko vam aparat za kavu ne radi kako treba, obratite se DIVUM DOMO servisu iz Zagreba. Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom pružaju: dijagnostiku kvara, profesionalni popravak aparata svih brendova, servisiranje i redovno održavanje, zamjenu dotrajalih ili neispravnih dijelova.Servis dolazi na adresu ili prima uređaje prema dogovoru – brzo, pouzdano i bez nepotrebnog čekanja.Za sve upite i dogovore, kontaktirajte DIVUM DOMO.Kad aparat stane, vi ne morate.Ne riskirajte svoj uređaj – prepustite posao onima koji znaju.DIVUM DOMO – jer dobra kava zaslužuje ispravan aparat.
Saznaj više