OCIJENI

Restoran August: Spoj izvrsnih jela i vrhunske usluge

Objavljeno: 24.8.2021. 13:37

Ako se nalazite na sjeveru Hrvatske, točnije u Varaždinu, ne propustite priliku probati vrhunska jela u jedinstvenom ozračju kuće iz 19. stoljeća u kojoj se nalazi restoran August. Restoran August spoj je tradicije te urbanog i modernog izgleda današnjeg Varaždina, što je vidljivo na brojnim detaljima poput rasvjete koja je napravljena po uzoru na lepoglavsku čipku.

Vrhunska gastronomska ponuda

Ipak, najvažniji faktor nekog restorana je zasigurno hrana. Restoran August koristi isključivo domaće namirnice s obližnje tržnice. Njihove kombinacije tradicionalnih jela varaždinskog kraja s modernim gastronomskim receptima oduševljavaju i one vrlo istančana ukusa. Ponuda jela je A la carte, no svakodnevno imaju i dnevni meni po pristupačnim cijenama.

Karta restorana August sadrži mnogima do sada neisprobane specijalitete poput bifteka punjenog guščjom jetrom u umaku od konjaka, telećeg odreska punjenog suhim šljivama u umaku od šljivovice, pilećih prsa punjenih škripavcem u kukuruznoj panadi, pilećih medaljona s orašastim plodovima na kremi od maka te pikantnih trganaca na varaždinski način.

Ovakvi specijaliteti iznimno su cijenjeni jer upravo spoj nespojivih, vrlo različitih namirnica iznenađuje i pružaju neočekivano gastronomsko iskustvo, stoga ne čudi da se sve više ljudi vraća upravo ovakvim jelima.

Vinska karta

Osim vrhunske hrane, restoran August nudi vinsku kartu koja sadrži neke od najkvalitetnijih hrvatskih vina poput onih iz vinarije Bolfan Vinski Vrh. Bolfan okusi kreću se od laganih i svježih sve do snažnih kao što je linija Bolfan Primus. Također, vinsku kartu restorana August krase i vina koja su osvojila najviša priznanja na međunarodnim i domaćim izložbama te sajmovima vina - vina Belović i vina Lovrec.

Osim velikog izbora vrhunskih specijaliteta te dobrog vina, restoran August prepoznatljiv je po vrlo stručnom i ljubaznom osoblju. Upravo iz tih razloga je restoran August jedno od najtraženijih mjesta za organiziranje različitih domjenaka i proslava.

Proslave i druženja

Ako planirate neku proslavu, iskusan i stručan tim restorana posebnu pozornost posvećuje svim detaljima, stoga možete biti sigurni da će vaša proslava, domjenak ili poslovno druženje biti događaj za pamćenje. Kvalitetna usluga, vrhunska gastronomija te jedinstveni ambijent samo su neki od razloga zašto izabrati restoran August za svog domaćina. 

OCIJENI