OCIJENI

Kad se ukusi sljube u baroknoj prijestolnici Hrvatske

Objavljeno: 26.8.2021. 13:31

Uskoro trebate organizirati obiteljsku proslavu ili poslovni domjenak u restoranu, no još ne znate gdje biste odveli svoje bližnje ili kolege. Svi restorani u kojima ste bili isprobani su već sto puta. Želite restoran s mirnim i ugodnim ambijentom, s kvalitetnim izborom hrane i pića, ali ipak da je nešto što još niste vidjeli, niti hrana i vino koje ste već probali.

Ako Vas put vodi u sjeverni dio Hrvatske, točnije u hrvatsku baroknu prijestolnicu, svakako svratite u podrum upravne zgrade na gradskoj tržnici u Varaždinu. U kući iz 19. stoljeća, u pravom varaždinskom podrumu iz tog doba, otvoren je restoran August. Ambijent restorana spoj je tradicije te urbanog i modernog izgleda današnjeg Varaždina. To je posebno vidljivo na primjeru rasvjete, koja je napravljena po uzoru na lepoglavsku čipku.Restoran August nudi domaće namirnice s obližnjeg placa u kombinaciji tradicionalnih jela varaždinskog kraja s modernim gastronomskim receptima. Ponuda jela je A la carte, no svakodnevno imaju dnevni meni po prihvatljivim cijenama. Na karti jela restorana August možete otkriti do sada neisprobane specijalitete, poput bifteka punjenog guščjom jetrom u umaku od konjaka, telećeg odreska punjenog suhim šljivama u umaku od šljivovice, pilećih prsa punjenih škripavcem u kukuruznoj panadi, pilećih medaljona s orašastim plodovima na kremi od maka te pikantnih trganaca na varaždinski način, ... A kako biste zapečatili užitak u varaždinskim specijalitetima, na kraju proslave, domjenaka ili poslovnog druženja preporučujemo domaće vino varaždinskih podruma.

Organiziranje različitih domjenaka i proslava važan su dio sadržaja i tradicije od samog početka restorana August. Iskusan i stručan tim restorana posebnu pozornost posvećuje svim detaljima, a kako bi Vaša proslava, domjenak ili poslovno druženje bili događaj za pamćenje. Kvalitetna usluga i posebna pažnja s kojom odabiru gastronomsku ponudu tradicionalne i moderne kuhinje u organizaciji različitih proslava i događanja samo su neki od elemenata zašto trebate izabrati restoran August za svog domaćina.


Budite sigurni da ćete uz pomoć, savjete i uslugu ljubaznog i stručnog osoblja restorana August organizirati proslave za pamćenje.

OCIJENI