OCIJENI

Kako organizirati odličan domjenak

Objavljeno: 13.9.2017. 14:01

Domjenci su važan dio poslovnog svijeta jer omogućuju da u ugodnom okruženju predstavite svoju tvrtku te uslugu, djelatnost i proizvod. Povežete se sa svojim zaposlenicima i partnerima te im zahvalite. Kako je atmosfera opuštena, opušteni su i ljudi, pa je komunikacija neformalna. Tako možete saznati nečije ideje ili predstaviti svoje, što vodi do potencijalne suradnje. Kako bi domjenak bio uspješan te ga se svi poslije rado prisjećali, potrebna je dobra organizacija s odličnim idejama. Donosimo vam glavne korake, koji će vam pomoći u organizaciji domjenka za pamćenje.

1. Odredite budžet
Prije svega potrebno je utvrditi budžet s kojim raspolažete kako biste mogli sve organizirati bez neočekivanih troškova i prema željama uzvanika. Naime, o budžetu ovisi kakav ćete prostor izabrati, glazbu, hranu, piće i zabavni program.
                                               
2. Broj uzvanika
Vrlo je važan i broj uzvanika o kojem ovisi rezervacija prostora te količina hrane i pića. Zato odredite datum do kojeg vam moraju javiti oni koji će doći kako bi dalje mogli planirati i realizirati organizaciju domjenka.

                                                
3. Odredite datum
Riječ je možda o najtežem dijelu organizacije domjenaka jer je teško pogoditi datum koji svima odgovara. Stoga je potrebno pronaći kompromis kako bi svi donekle bili zadovoljni. Ponudite nekoliko datuma svojim kolegama te odaberite onaj za koji se većina odlučila.

                                                
4. Odaberite mjesto
Sada kada znate s kojim budžetom raspolažete, koji je broj uzvanika i točan datum, možete potražiti mjesto za održavanje domjenka. Ovi su vam podaci posebno važno ako želite domjenak u restoranu jer morate na vrijeme rezervirati prostor i odabrati menu.

                                                  
5. Odaberite temu
Domjenak je odličan način da tvrtka ostavi željeni dojam te se kolege međusobno bolje upoznaju. Odaberite odgovarajuću glazbu kako bi se stvorila odlična atmosfera. Također, možete napraviti tematski domjenak, što će dodatno začiniti zabavu.

                                            
“Organiziramo razne domjenke, ručkove i večere za svetu potvrdu, krštenja ali i sve ostale obljetnice i proslave. U našoj ponudi se nalazi spoj tradicionalne i moderne kuhinje uz odlična vina”, naglašavaju iz restorana August, čiji je ambijent odlično mjesto za organizaciju domjenaka.

OCIJENI