OCIJENI
Adresa: Sajmišna 1
10370 DUGO SELO
Telefon:
01 6380 531 01 6380 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.ontos.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: Koordinator zaštite na radu, zaštita na radu, izvođenje radova, kordinator II, nadgledanje gradilišta, licenca zaštita na radu, obavljanje poslova koordinatora, imenovanje kandidata za zaštitu na radu, polaganje stručnog ispita, zaštita na radu, sigurnost na radu, Koordinator i za fazu izrade projekta, Koordinator i za fazu izvođenja radova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


                              

ONTOS d.o.o. je tvrtka specijalizirana za obavljanje poslova koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta – KOORDINATOR I i poslove koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova – KOORDINATOR II.

Nakon višegodišnjeg iskustva na poslovima zaštite na radu na najvećim gradilištima u Hrvatskoj okupili smo se oko zajedničkog cilja očuvanja zdravlja i života osoba na privremenim ili pokretnim gradilištima. Odlučili smo se specijalizirati i usavršiti te svojim znanjem i iskustvom savjetovati i pomoći investitorima, projektantima i poslodavcima oko obavljanja poslova zaštite na radu (koordinator I i II).

Cilj koji ONTOS d.o.o. ima je svakodnevno usavršavanje, razvijanje i poboljšanje kvalitete rada na području zaštite na radu u svim fazama projekta, od ideje preko izvedbe pa sve do uporabe svakog pojedinog projekta (objekta).

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti na radu, Pravilnika o zaštiti na radu na privremenim ili pokretnim gradilištima i Pravilnika o uvjetima i stručnim znanjima za imenovanje koordinatora za zaštitu na radu te polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova koordinatora I i II posjedujemo licencu.

                                  
Ministarstva, gospodarstva rada i poduzetništva
Klasa: UP/I-133-02/10-04/233,
Urbroj: 526-08-03/2-10-2
Zagreb, 13. rujna 2010. godine

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI