OCIJENI

Zaštopao vam se odvod, a ne znate koga zvati?

Objavljeno: 19.9.2022. 12:09

Začepljenje odvoda veliki je problem u svakom kućanstvu, a zbog bacanja raznog otpada može uzrokovati i mnoge veće posljedice. Zbog toga je uvijek potrebno pozvati stručnjake koji će Vam pomoći održavati Vaš odvod kako nikada ne bi ni došlo do začepljenja. Naravno, hoće li se odvod začepiti, ovisi i o osobnoj odgovornosti svakog ukućana jer se često zna dogoditi da odvod bude zamjenska kanta za smeće.

Važno je znati što nikada ne smijete bacati u odvod:

 • Masnoće i ulja
 • Kavu
 • Ljuske od jajeta
 • Samoljepljive plastične etikete
 • Papirnate ručnike
 • Vlažne maramice
 • Sredstva za čišćenje
 • Lijekove

Nikada, ali baš nikada nemojte ove stvari bacati u odvod. Uvijek ih odložite u kantu za smeće ili reciklirajte.Kako bi nesmetano uživali u svom domu obratite se tvrtki Došlin d.o.o. Koja dugi niz godina uspješno obavlja razne intervencije koje uključuju odštopavanje svih vrsta odvoda u kućanstvu i industriji. Ključne prednosti su:

 1. Brzina. U ovom poslu je jako bitna brzina same usluge. U svakom trenutku jedna je ekipa s kompletno opremljenim kombijem na terenu , a druga u pripravnosti ,tako da možemo garantirati dolazak unutar par sati, a ako je stvarno hitno(poplava,puknuće ,izljev fekalija) možemo intervenirati odmah.
 2. Posjeduje manjeg slivničara kojim možemo ući i u garaže, i jedino je takvo vozilo u gradu. Na vozilu postoji i woma jačine protoka 100 litara vode u minuti te snage 180 bara.
 3. Posjeduju i dva vozila Nissan -visina 1.85 m, najniža kamiona u Hrvatskoj te jedini u gradu sa kombiniranim strojem (usisavanje i odštopavanje)
 4. Mogu ući u apsolutne sve garaže
 5. Kako samo odštopavanje ponekad nije dovoljno da bi se riješio neki problem, posjeduju i više vrsta kamera kojima mogu pregledavati odvode od fi 35 mm do fi 500 mm.
 6. Također mogu locirati problem, sakrivene šahtove, septičke jame ili puknuća točno u centimetar bez obzira na udaljenost ili dubinu.
Treba li Vam odštopavanje već danas obratite se stručnom timu Došlin d.o.o. koji će svaki Vaš problem vezan za odštopavanje vodovoda i kanalizacije riješiti u vrlo kratkom roku.

OCIJENI