OCIJENI

Odštopavanje odvoda: Posao za profesionalce

Objavljeno: 26.7.2021. 16:56

Jedan od najčešćih problema u kućanstvu je začepljen odvod, a mogući uzroci su različiti - od nepravilno postavljenih instalacija pa do nemara u vidu sipanja masnoća u odvod, ostataka hrane, taloga od kave, ali i zbog štednje tople vode. Taloženjem se masnoća i komadići hrane zadržavaju u instalacijama onemogučavajući tako protok vode i šireći neugodne mirise dok se razvijaju bakterije.
 

Da biste spriječili začepljivanje odvoda, u odvod nikako ne bacajte masnoće i ulja, talog od kave, ljuske jajeta, dlake, ostatke hrane i komade sapuna.

Ako voda nakon puštanja sporo odlazi, ako tamna masa ne izlazi iz odvoda, ako se voda nakuplja u podrumu i ako iz sifona izlaze mjehurići, vaš je odvod začepljen. Iako možete sami pokušati odčepiti odvod, ako uspijete, vjerojatno ste posao obavili kratkoročno i površno, jer je za dugotrajno rješenje i dobru funkciju odvoda nužna pomoć profesionalaca. Jedino će stručne ruke prepoznati točan uzrok začepljenja i u skladu s tim reagirati i trajno riješiti vaš problem uz savjete za prevenciju ponavljanja problema.
 

Kako bi nesmetano i dugoročno uživali u svom domu obratite se tvrtki ENIO u Dugom Selu koja dugi niz godina vrhunskim alatima i aparatima uspješno obavlja razne intervencije koje uključuju odštopavanje svih vrsta odvoda u kućanstvu i industriji - brzo i učinkovito, a dostupni su od 0 do 24 sata!

Profesionalnu uslugu opisuje brzina usluge. U ENIO je u svakom trenutku jedna ekipa s kompletno opremljenim kombijem na terenu dok je druga stanju u pripravnosti. Prema tome, dolazak je garantiran unutar par sati, a ako je situacija hitna (poplava, puknuće, izljev fekalija) intervencija se događa odmah.
Kako bi usluga bila što kvalitetnija, poželjno je posjedovati vozilo kojim se može ući i u garaže. Tvrtka Enio jedina posjeduje takvu vrstu vozila, slivničara na kojem postoji i woma jačine protoka 100 litara vode u minuti te snage 180 bara.

Dva vozila Nissan, najniži kamioni u Hrvatskoj te jedini u gradu sa kombiniranim strojem (usisavanje i odštopavanje) također su u posjedu ENIO tvrtke.
Kako samo odštopavanje ponekad nije dovoljno da bi se riješio neki problem, posjeduju i više vrsta kamera kojima mogu pregledavati odvode od fi 35 mm do fi 500 mm.

Također mogu locirati problem, skrivene šahtove, septičke jame ili puknuća točno u centimetar bez obzira na udaljenost ili dubinu.

Obratite se profesionalcima i spriječite daljnje odvodne komplikacije!

Foto: Unsplash

OCIJENI