OCIJENI

Koga zvati kad vam se začepi wc školjka

Objavljeno: 2.11.2017. 10:57

Često wc školjku tretiramo kao zamjensku kantu za smeće, pa osim toaletnog papira svašta ubacujemo u nju. Ostaci hrane, ulje, kosa, vlažne maramice, higijenski ulošci te slični proizvodi dovode do začepljenja wc školjke i većih problema, kao što je poplava u kupaoni i neugodan miris koji se širi domom. U krajnjem slučaju dolazi i do zagađenja prirode.

Uzroci začepljenja wc školjke:
  • Izbjegavajte bacati kosu u wc školjku jer dlake su najveći uzrok raznih začepljenja.
  • Opušci od cigareta također mogu dovesti do začepljenja jer filter nije razgradiv.
  • Lijekovi kojima je prošao rok trajanja nikako se ne smiju bacati u wc školjku jer osim začepljenja uzrokuju zagađenje vode.
  • Flasteri i vlažne maramice nisu razgradive te zagađuju i okoliš.
  • Higijenski ulošci i tamponi upijaju previše vode, što dovodi do začepljenja.
  • Mogli bismo reći da je začepljena wc školjka najveća noćna mora koja se može dogoditi u kućanstvu, pogotovo ako očekujete goste. Voda od jednom počinje curiti na sve strane i nikako je ne možete zaustaviti te počinje panika i pitate se kako ovo riješiti prije nego što situacija postane gora.
       

U tom slučaju potražite stručnu i profesionalnu pomoć vodoinstalatera koji će riješiti problem kako bi vaša wc školjka ponovo mogla funkcionirati. Najbržu uslugu odštopavanja pruža Patak-O i to u svako doba dana jer Patak-O radi 24 sata na dan.

Tvrtka za odštopavanje kanalizacijskih cijevi Došlin još vrši usluge odštopavanja bidea, sudopera, glavne kanalizacije, kupaona, kuhinjskih instalacija te snimanje kanalizacijskih cijevi posebnom kamerom u boji i lociranje istih u milimetar točnosti.
 
Posjeduju manjeg slivničara s womom jačine protoka 100 litare vode u minuti snage 180 bara , jedino takvo u gradu, koji može ući i u garaže. Imaju i više vrsta kamera, kojima mogu pregledati odvode od fi 35 mm do fi 500 mm.

Neovisno je li noć ili dan, potražite pomoć Patka-O, koji će riješiti vaš problem efikasno, kvalitetno i u što kraćem roku. Sve dodatne informacije potražite na adresi Zelinska 30 u Dugom Selu.

OCIJENI