OCIJENI
Adresa: O. Ivekovića 19
31400 Đakovo
Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.intelekt-prevodjenje.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Ključne riječi: intelekt sudski tumač i prevoditelj za engleski i njemački jezik konferencijsko tumačenje i pismeno prevođenje simultano konsekutivno tumačenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

OVJERA PRIJEVODA

Za vas obavljamo ovjerene prijevode s pečatom sudskog tumača na engleski, njemački, ruski, češki, slovački, srpski, bosanski i hrvatski jezik s popustom od 20 i više %. Na tržištu smo prisutni od 2003., a bogato iskustvo smo stjecali radeći i na domaćem i inozemnom tržištu u okviru EU projekata i projekata privatnih i javnih organizacija. Neki od naših klijenata uključuju Svjetsku Banku, UNHCR, USAID, UNDP, GTZ GmbH, SAFEGE, DS Smith, Transparency International Hrvatska, Ericsson Nikola Tesla d.d., HGK, Hrvatski telekom d.d., HEP-ESCO d.o.o. itd.

Godinama radimo na najvišim razinama, s različitim strukturama vlade, međunarodnim organizacijama i tvrtkama, stoga baratamo različitim stručnim terminologijama.

Poštujemo rokove, brzi smo i jamčimo kvalitetnu isporuku uz poštivanje stručne terminologije i duha jezika.

Za sve vaše upite i zahtjeve stojimo vam na raspolaganju te vas pozivamo da nam se javite na

KONTAKT:

E-mail: info@intelekt-prevodjenje.hr
Web: http: //www.intelekt-prevodjenje.hr/
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/christina-sekeres/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI