Adresa: O. Ivekovića 19
31400 Đakovo
Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.intelekt-prevodjenje.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Ključne riječi: intelekt sudski tumač i prevoditelj za engleski i njemački jezik konferencijsko tumačenje i pismeno prevođenje simultano konsekutivno tumačenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

OVJERA PRIJEVODA

Tražite prevoditelja?

Ako organizirate trening, konferenciju ili neki drugi događaj s međunarodnim sudjelovanjem, tražite tvrtku koja će Vam omogućiti nesmetano uživanje u razumijevanju novog sadržaja usprkos jezičnoj barijeri, javite nam se putem e-maila ili nam pošaljite otvorenu molbu.

Intelekt Vam nudi širok spektar prevodilačkih usluga: simultano, konsekutivno i šaptano tumačenje te pismeno prevođenje stručnih tekstova sa i bez ovjere sudskog tumača za engleski, njemački i hrvatski jezik.

Prijevode vrše iskusni i visoko kvalificirani prevoditelji i tumači, magistri engleskog i njemačkog jezika s višegodišnjim iskustvom u radu.

Obratite nam se s povjerenjem – čekamo Vas!

Veselimo se budućoj suradnji te Vam ujedno želimo obilje privatnog i poslovnog uspjeha!

S poštovanjem,

INTELEKT – obrt za konferencijsko i pismeno prevođenje
www.intelekt-prevodjenje.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.