OCIJENI
Adresa: Glavna 29
31424 JURJEVAC PUNITOVAČKI
Mobitel:
091 8972 253 091 8972 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
od 16: 30 do 22h
Djelatnosti: Namještaj - izrada, montaža, ugradnja
Grafički dizajn, grafička priprema
Brava, ključ - ugradnja, servis
Ključne riječi: sastavljanje i ugradnja namještaja, ormara, stolova, kuhinja i sl., izrada promo videa, video montaže po vašoj želji i snimanje događaja za uspomenu poput rođendana, izleta, slavlja i sl., popravak klimavih stolova, stolica, ormara i sl., ugradnja dodatnih polica u ormare, hladnjake i sl., ubušivanje polica, slika, okvira i sl. na zid, košenje trave samohodnom kosilicom, rezanje nepotrebnih grana sa drveća, zamjena brava, cilindara, kvaka i sl., ugradnja komarnika, ugradnja raznih lajsni, farban
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Moj obrt za usluge odlikuje se brzinom i efikasnošću u obavljanju različitih zadataka. Posao se odrađuje temeljito, bez nepotrebnog zabušavanja. Ponosim se svojim načinom života koji slijedi vrijednosti koje nas je Isus naučio, pa tako možete biti sigurni da će vaše potrebe biti tretirane s maksimalnom poštenošću kako prema vama, tako i prema poslu. Sama predanost kvaliteti i odgovornosti čini me pouzdanim izborom za sve vrste usluga koje nudim.

Za više informacija posjetite FB profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI