OCIJENI

Uređenje terasa

0 pregleda/dan | Objavljeno: 22.04.2024. 07:08

Jedna od bitnih stavki kod ugostiteljskih, poslovnih, ali i privatnih objekata je lijep i ugodan prostor terase. Kod ugostiteljskih objekata to može dovesti samo do povećanja broja gostiju, koji će se osjećati ugodno i opušteno u takvom ambijentu i vjerojatno će se vračati zbog osjećaja ugode u tamo sređenom okruženju. Uređenje terase kod poslovnih i privatnih objekata djeluje opuštajuće i podiže produktivnost ljudi.

Prilikom izbora biljaka treba obratiti pažnju na zahtjevnost biljaka (svijetlost, temperatura, otpornost) i kako će ta biljka izgledati za par godina. Česta je greška gusta sadnja biljaka zbog nemogućnosti procjene njihova rasta i/ili neinformiranosti što dovodi do kasnijeg međusobnog zagušivanja biljaka i nabacanog izgleda.

Zbog velikog opsega posla najbolje je kontaktirati stručnjake koji se time svakodnevno bave! Ukoliko želite da to obavimo umjesto Vas, slobodno nam pošaljite upit da izađemo na teren i porazgovaramo o Vašim željama i mogućnostima.

www.zelenko-hortikultura.hr/usluge/uredenje/uredenje-terasa

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI