OCIJENI
Adresa: Maksimirska cesta 129/1
10000 Zagreb
Telefon:
01 2910 110 01 2910 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.filtan.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Klima, rashladni uređaji
Ključne riječi: filteri za klima i ventilacijske sustave, industrijsko otprašivanje, HEPA filteri, filtri, aktivni ugljen, čišćenje i održavanje ventilacijskih sustava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

FILTERI ZA KLIMATIZACIJU

Filteri za klima i ventilacijske sisteme

Glavni proizvod tvrtke FILTAN d.o.o. su filteri za pročišćavanje zraka u ventilacionim te klima sustavima, lakirnicama i industrijskim otprašivačima.

Filtracija zraka se provodi u svim klima i ventilacijskim sistemima poslovnih zgrada, bolnica, hotela, robnih kuća i ostalih javnih zgrada (komforna klimatizacija) ili kao dio proizvodnog procesa u lakirnicama, proizvodnji hrane, te u farmaceutskoj i elektroničkoj industriji odnosno svuda gdje proizvodni proces zahtjeva čisti zrak.


Postoje više vrsta filtera za klima i ventilacijske sisteme:

* grubi filteri G2-G4
* fini filteri klase F5-F9
* apsolutni filteri H10-H14
* ulpa


Česta je i filtracija zraka kao zaštita ljudi od bakteriološkog zagađenja zraka ili zraka koji sadržava čestice opasne po zdravlje ljudi.
Filteri za industrijsko otprašivanje

Koriste se u filtraciji zraka kod proizvodnih procesa gdje se javlja veća koilčina prašine. Filteri su konstruirani tako da se u određenim vremenskim razmacima čiste ispuhivanjem komprimiranim zrakom ili otresanjem.
http://www.filtan.hr

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2910 110 01 2910 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI