OCIJENI
Adresa: Radoslava Cimermana 62b
10000, Zagreb
Telefon:
01 6550 870 01 6550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://tkalec-ing.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Klima, rashladni uređaji
Ključne riječi: klimatizacija - klima uređaji - prodaja klima uređaja - ugradnja klima uređaja - ovlašteni servis klima uređaja - montaža klima uređaja - ovlaštena prodaja klima uređaja - servis klima uređaja - haier klima uređaji - toshiba klima uređaji - lg klima uređaji - panasonic klima uređaji - mitsubishi klima uređaji
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Tkalec-Ing d.o.o. posluje od 1992. godine, a od 1999. godine bavi se prodajom, ugradnjom i servisiranjem klima uređaja te ventilacijskih sustava.

U svom ustroju podijeljena je na rukovodeći dio, montažne ekipe i servis. Rukovodioci su visoko kvalificirani, a montažne ekipe izvrsno opremljene i obučene, pristojne i uredne u radu. Godine 2004. uspostavljen je vlastiti servis što je doprinjelo vrlo brzom rješavanju kvarova u i van jamstvenog roka.

Ovlašteni smo za prodaju, ugradnju i servis slijedećih proizvođača klima uređaja: Haier, Toshiba, LG, Panasonic i Mitsubishi pa za uređaje navedenih proizvođača dajemo jamstvo od 3 - 7 godina. Naši djelatnici imaju položen ispit o gospodarenju freonima, što znači da mogu obavljati razne oblike servisnih intervencija (punjenje, nadopuna freona).

U ventilacijskom programu radimo s visokokvalitetnim proizvođačima Helios (Njemačka) i Systemair (Švedska) s kojima imamo izrazito dobra iskustva — niti jedna reklamacija u pet godina rada. Rešetke, fazonske komade, cijevi i kanale naručujemo isključivo od domaćih proizvođača koji su nam udovoljili i u najzahtjevnijim projektima.Obratite nam se sa punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila ili posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6550 870 01 6550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI