OCIJENI

ABLOY Protec brave

2 pregleda/dan | Objavljeno: 24.01.2023. 21:31

S razvojem tehnologije i mogućnost zaštite sve je bolja. Kako biste se osigurali veliku važnost valja posvetiti cilindričnom ulošku u koji je ugrađen sistem zaštite.

Upravo takvi su ABLOY Protec cilindrični ulošci s rotirajućim diskovima. S jedanaest rotirajućih kombinacijskih diskova i svojom konstrukcijom AP cilindrični ulošci su nepremostiva prepreka za sve poznate provalničke alate i metode.

Još veću sigurnost pružaju modeli ABLOY Protec CLIQ - nova tehnologija zaključavanja brava koja sjedinjuje najbolje od elektronike i mehanike. Vaša vrata možete zaključati od neovlaštenih osoba i biti sigurni da ih nitko osim Vas ne može otvoriti. Osim toga, Vi ste u mogućnosti jednostavno promijeniti pristup ulaska na vrata. Svaki ABLOY Protec CLIQ ključ je dvostruko kodiran, mehaničko kodiranje narezivanjem i elektronsko kodiranje u ČIP.

http://tonkovic.com/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI