OCIJENI
Adresa: Varaždinska 18
42232 Donji Martijanec
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
042 207 866 042 207 ... - Klikni za broj
Mobitel:
095 6000 101, 095 6000 100, 095 6000 103 095 6000 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://femetali.hr/
http://www.facebook.com/FEMETALI.HR/?fref=ts

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: 8-13
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Ključne riječi: otkup metala-otkup otpada-otkup metalnog otpada-otkup željeza-otkup bakra-otkup aluminija-otkup inoxa-otkup sekundarnih sirovina-zbrinjavanje otpada
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

FEmetali je firma koja spada u vodeće firme za otkup sekundarnih sirovina, te čeličnog i metalnog otpada na području Varaždina i šire. U vrijeme kada se priroda prekomjerno eksploatira, neophodno je da štedljivo raspolažemo raspoloživim resursima. FEmetali u tom pogledu daje svoj značajan doprinos. Dosljednom reciklažom se sekundarne sirovine ponovo vraćaju u prirodni tok. Štedi se energija i čuva se životna sredina.

Firma ima dugogodišnje radno iskustvo i kvalitetu, te je stekla je veliko povjerenje među svojim partnerima. Imamo veliki broj dobavljača, kako rezidencijalnih tako i poslovnih.

FEmetali broji 7 zaposlenih, različitih profila i kvalifikacija. Od zaposlenih očekujemo da budu odgovorni, samodisciplinirani i kreativni u svakodnevnom poslovanju. Potičemo razvoj zaposlenih i njihovo osobno zalaganje vidimo kao uspjeh kompanije, taj cilj postižemo kako internim i tako i eksternim edukacijama zaposlenih.

Nastojimo poslovati odgovorno, sa poštovanjem i u skladu sa zaštitom o životnoj sredini. Prethodno navedene vrijednosti su u našem kodeksu poslovne etike, i predstavljaju spoj internih pravila za zaposlene, ali ujedno predstavljaju i pravila kojima se rukovodimo u odnosu prema korisnicima usluga i partnerima.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 207 866 042 207 ... - Klikni za broj
Mobitel:
095 6000 101, 095 6000 100, 095 6000 103 095 6000 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI