OCIJENI

Pet razloga zašto biste trebali investirati u tende

Jedna od tema koja svakog ljeta iznova postaje aktualna je zaštita od sunca i neželjenog utjecaja UV zračenja. Osim što je važno zaštititi sebe i vlastitu kožu od prejakog sunca i štetnog zračenja, potrebno je misliti i na zaštitu od sunca prilikom boravka u bilo kojem prostoru. Dakako da je povremeni boravak na suncu više nego preporučljiv, pa čak i zdrav, no prekomjerna izloženost suncu i u prostorima u kojima boravimo može znatno pogoršati kvalitetu boravka u njemu.

Kada su u pitanju otvoreni prostori poput terasa, balkona i drugih vanjskih prostora, praktično i korisno rješenje za zaštitu od sunca dolazi u obliku tende. Bilo da su u pitanju stambeni ili ugostiteljski objekti, važnost tende nezanemariv je čimbenik koji se može opravdati višestrukim razlozima. Ne samo da štiti od sunca, nego uvijek pruža sjenu te štiti od kiše, a s obzirom na sve prednosti koje imaju nisu toliko skupe.
 
  • ZAŠTO BAŠ TENDE?
                                                               

1. ZAŠTITA RAZNIH VREMENSKIH UVJETA

Neovisno o njihovoj lokaciji, osnovna funkcija tenda je zaštita, bilo od sunca, bilo od kiše. Ukoliko se radi o balkonima, tende će spriječiti direktan prodor sunčevih zraka te pomoći očuvati temperaturu prikladnom za boravak na otvorenom.

2. FUNKCIONALNOST

Postoji mnogo vrsta tendi, tako da možete odabrati onu koja će najbolje odgovarati lokaciji na koju ju postavljate i samom prostoru jer na kraju krajeva ipak je svrha tende njezina funkcionalnost i zaštita. Isto tako, svaki vanjski prostor izgledat će privlačnije te samim time ugodnije za boravak jer uz odabir prikladnog dizajna, boje i materijala možete podići i sam dizajn prostora.

                                                             

3. ZAŠTITA VAŠEG EKSTERIJERA

Ukoliko se u prostoru natkrivenom tendom nalazi vanjska garnitura za sjedenje ili bilo koji drugi predmeti koji zahtijevaju dodatnu brigu i zaštitu od vremenskih nepogoda, tenda će poslužiti kao idealna zaštita, osobito prilikom iznenadnih nevremena, ali i pretjerane topline. Isto kao i kiša i prekomjerna vlaga, i prekomjerna toplina može naštetiti nekim elementima, pogotovo onim izrađenim od drveta.

4. ISPLATIVA INVESTICIJA

Tenda je investicija čije su koristi dugoročno vidljive, što ju čini isplativom opremom. O investiranju u ovakav oblik zaštite potrebno je razmišljati već prije izgradnje samih objekata što znatno olakšava daljnje planiranje uređenja prostora.

                                                                   

5. STVARANJE UGODNE ATMOSFERE

Boravak na mjestu zaklonjenom tendom može značajno promijeniti atmosferu, a samim time i naše raspoloženje. Vrijeme provedeno u druženju i odmoru ispod tende proći će u opuštenijoj i ugodnijoj atmosferi kakva i priliči lagodnom boravku na otvorenom.

Zaštitu u obliku tendi možete potražiti u tvrtci Awning iz Splita, gdje se mogu pronaći i ostali oblici unutarnjih i vanjskih proizvoda za zaštitu od sunca poput aluminijskih žaluzina, trakastih zavjesa, nadstrešnica i ostalog. Ovlašteni su distributeri AN-LUX gotovih proizvoda i rezervnih dijelova, a ističu se velikim izborom, visokom kvalitetom te profesionalnošću usluge kojom pravdaju povjerenje kupaca.

OCIJENI