Izaberite zavjese koje će potpuno osvježiti Vaš privatni, ali i poslovni prostor

Objavljeno: 22.2.2019. 13:25

Potpunu draž svakom prostoru daju dodatni dekorativni materijali i atraktivni detalji. Jedan od tih svakako su i zavjese koje, u svaki prostor koji krase, donose posebnu čar. Prilikom odabira zavjesa, osim na odabir tkanine, potrebno je obratiti posebnu pozornost i na samu boju, jer se, naravno, zavjese moraju uskladiti s namještajem i ostatkom prostorije za koji ih kupujete.

Postoje različite vrste zavjesa, poput onih koje postavljamo samo kao ukras do onih koje imaju i funkcionalnu dimenziju te kompletno zamrače cijeli prostor. Tvrtka Awning iza sebe ima dugogodišnji staž proizvodnje zavjesa različitih vrsta, a u nastavku ćemo predstaviti neke od njih.

Trakaste zavjeseTrakaste zavjese su vrsta zavjesa koje potpunosti štite od Sunca i pogleda uz finu regulaciju svjetlosti. Komande za rotiranje i skupljanje traka uz 4 načina otvaranja pridonose praktičnom i estetskom izgledu. Materijal traka je antistatičan te ne prikuplja prašinu ni mirise, jednostavan je za održavanje, čišćenje i montažu. Ovakav oblik zavjesa posebno je popularan u poslovnim prostorima gdje uz potpuno zatamnjenje prostora posebno pridonose i estetskom izgledu bez da narušavaju poslovni prostor. U poslovnim prostorima nije preporučljivo stavljati zavjese od tkanine kao za privatne prostore jer mogu narušiti dojam poslovnog prostora..

Duo rolo day – night zavjesaOsim trakastih zavjesa, vrlo popularne su i Duo Rolo zavjese, koje se ponekad još nazivaju zebra. Ove zavjese iznimno su lake za održavanje. Izrađena su od dvostruke tkanine koja naizmjenično ima prozirne i neprozirne trake koje se pomicanjem preklapaju stvarajući zamračenje ili osvjetljenje u prostoriji. Pomicanje zavjese vrši se pomoću lančića koji se nalazi s desne ili lijeve strane duo rolo zavjese. Mehanizam i kutija izrađeni su od aluminija bojenog antistatik bojom otpornom na vanjske utjecaje.

Screen zavjese


Screen zavjese napravljene su od materijala koje imaju faktor propustljivosti svjetlosti i odlične su za toplinsku izolaciju sunčevih zraka. U ponudi možete pronaći veliki izbor modela koji će se  jednako lako uklopiti, kako u ambijent Vašeg poslovnog objekta, poput restorana i kafića, tako i u stambene prostore.

Blackout zavjese

Zavjese su koje služe za potpuno zamračivanje,odnosno sprečavaju prolaz dnevnog svjetla. Kao i u ostalim dijelovima Awning asortimana, tako se i kod ovih zavjesa primjenjuju noviteti s vodećih svjetskih sajmova. U ponudi možete pronaći široku paletu dezena i boja koji će zadovoljiti potrebe svih kupaca.

Tvrtka Awning, uz izradu različitih vrsta zavjesa, vrši i izmjeru ali, i montažu. Osim zavjesa proizvode i postavljaju tende, pergole, garažna vrata, ograde, fiksne nadstrešnice i klizni sistem stakala. Želite li upotpuniti svoj prostor, kontaktirajte ih i odaberite zavjese po mjeri.