OCIJENI

Održavanje kanalizacijskog sustava: Kako vam Goran i Zoran mogu pomoći?

Objavljeno: 24.10.2022. 8:12

Kanalizacija je osnova infrastrukture svakog grada, naselja ili industrijskog pogona. No, iako od životne važnosti, kanalizacijski sustavi često su dotrajali i propusni, stoga nerijetko nanose ogromnu štetu okolišu direktno ugrožavajući izvore pitke vode ili prirodu, a samim time i ljudsko zdravlje.


Zbog važnosti kanalizacijskog sustava te održavanja njegove funkcije osnovana je tvrtka Goran i Zoran d.o.o. koja je posebno specijalizirana za održavanje kanalizacijskih sustava, odštopavanje kanalizacije i snimanje kanalizacijskih sustava.


Snimanje kanalizacijskih sustava


TV inspekcija kanalizacije je tehnologija koja omogućava da se prepozna stvarno stanje objekta kojim se upravljaju. Tvrtka Goran i Zoran d.o.o. opremljena je digitalnim robot kamerama koje su u stanju snimiti kanalizacijske cijevi svih oblika i materijala promjera DN100 – DN1500. Rezultat takvih pregleda je izvještaj sukladan normi HRN EN 13508-2 koji sadrži sveobuhvatnu i detaljnu pisanu i video dokumentaciju koja odražava zatečeno stanje pregledanih cijevi i može se upotrijebiti u izradi digitalnog katastra (GIS) kanalizacijskog sustava.


Sanacija kanalizacijskih sustava


Tvrtka Goran i Zoran d.o.o. nudi usluge saniranja kanalizacijskih cjevovoda CIPP metodom bez iskopavanja što predstavlja novost i veliki tehnološki iskorak u sektoru odvodnje otpadnih voda na hrvatskom tržištu. Ova metoda posebno je prikladna za urbane sredine, stare gradske jezgre, prometnice i industrijske pogone, a primjenjiva je na sve oblike i materijale oštećenih cjevovoda. Valja naglasiti da je Goran i Zoran d.o.o. postao nositelj licence, što ih čini vodećom tvrtkom za saniranje kanalizacija i vodovoda.


Čišćenja i ispiranja kanalizacijskih sustava


Goran i Zoran d.o.o. nudi usluge čišćenja i ispiranja kanalizacijskih sustava specijalnim autocisternama koje mogu očistiti i do 600 m cijevi iz jednog mjesta.


Bez obzira na to sumnjate li na određeni problem u vašoj kanalizacijskoj mreži ili je problem evidentan, pozovite u pomoć stručnjake iz Goran i Zoran d.o.o. koji će putem navedenih metoda snimanja cijevi vrlo brzo detektirati problem te ga s lakoćom otkloniti. Budući da koriste najnoviju tehnologiju za detekciju i otklanjanje problema u kanalizacijskom sustavu, u vrlo kratkom roku detektirat će i sanirati sve nedostatke vašeg kanalizacijskog sustava

OCIJENI