OCIJENI
Adresa: Ulica Domovinskog rata 126
23232 Nin
Mobitel:
091 2828 120, 091 2828 122 091 2828 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.silva-calor.hr/
https://www.facebook.com/SILVACALOR
Djelatnosti: Plin, plinoinstalater, plinske instalacije - servis
Solarna energija, solarno grijanje i oprema - ugradnja i servis
Solarna energija, solarno grijanje i oprema - prodaja
Ključne riječi: dizalice topline, grijanje, podno grijanje, Vaillant dizalice topline, Vaillant servis, sustavi centralnog grijanja, instalacija podnog grijanja, hlađenje, nove energije,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Silva Calor d.o.o. je tvrtka osnovana 2011.g. s ciljem moderniziranja zastarjelih načina grijanja i hlađenja uvođenjem dizalica toplina i ostalih obnovljivih izvora energije u Vaša kućanstva.

Tvrtka je je specijalizirana za projektiranje, izvođenje i održavanje termotehničkih instalacija kao što su grijanje, hlađenje i ventilacija na području Republike Hrvatske.

Možemo se pohvaliti s preko 300 odrađenih projekata, preko 50 instaliranih Vaillant dizalica topline za grijanje i hlađenje te brojnih solarnih sustava.

Naša vizija

Pozicionirati se kao jedna od prepoznatljivih tvrtki u regiji na području pružanja usluga projektiranja, izvođenja radova te održavanja na sustavima s Vaillant dizalicama topline i solarnih sustava. Našim usavršavanjem i predanosti težimo osigurati visoku razinu znanja, profesionalnosti i stručnosti unutar poduzeća te time steći zadovoljstvo I povjerenje klijenata.

Certificirani profesionalci

Daljnjim usavršavanjem postali smo tim certificiranih instalatera dizalica topline Vaillant. Kako bi poboljšali zadovoljnost naših klijenata, postajemo VSS 2.0 odnosno Vaillant servisni partner ovlašten za sve uređaju tvrtke Vaillant.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili nas zapratite na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI