OCIJENI

Hotel Uvala Scott 3*, Kraljevica

1 pregleda/dan | Objavljeno: 22.04.2024. 16:58

Uvala Scott je ugostiteljski objekt smješten u uvali Dubno. Ta je uvala svojom ljepotom privukla i engleskog plemića Alexandra Scotta koji ju je početkom XIX. stoljeća kupio i odabrao za mjesto stalnog boravka, sve do smrti 1860. godine.
Otuda i naziv ovom turističkom naselju, ostavštini misterioznog Engleza. On je, naime, na uljepšavanje i ozelenjivanje ove uvale potrošio cijelo bogatstvo.
Uvala Scott je izgrađena 1967. godine prema projektu Igora Emilija. Primorski stil gradnje odredio je razbacanu strukturu naselja, zamišljenog u obliku malog primorskog gradića. Raspolaže i nizom ugostiteljskih sadržaja i plažom. Uvala Scott je objekt sezonskog tipa, otvoren od ranog proljeća (Uskrsa) do kasne jeseni.
Ugostiteljski objekt raspolaže s 253 dvokrevetnih soba od toga 118 Superior soba,135 standard soba, 2 hotelska apartmana i 17 Superior apartmana (2+2), a objekti su povezani središnjim trgom.
Superior apartmani imaju spavaću sobu i dnevni boravak te opremljenu kuhinju, klimatizirani su i imaju SAT TV i telefon.
SVI OBROCI BUFFET !!!; uz ručak i večeru gosti imaju GRATIS sok i vodu.

www.konceptputovanja.hr/hr/130/hotel-uvala-scott-3-kraljevica/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI