OCIJENI

Hotel Slaven 3*, Selce

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.04.2024. 19:26

Hotel Slaven nalazi se u naselju Selce, na samo 30 metara od najbliže plaže, i sadrži bife restoran. Hotel također ima bar i terasu. Dostupan je besplatni WiFi.
Sve su sobe opremljene TV-om sa satelitskim programima. Također uključuju vlastitu kupaonicu s tušem. Iz pojedinih soba pruža se pogled na vrt ili more. Jedinice sadrže i radni stol.
Hotelska recepcija otvorena je 24 sata. Također, gosti mogu uživati u brojnim sportskim sadržajima u okviru objekta ili okolici. Između ostalog, dostupni su sadržaji za mini golf. Priobalno šetalište do Crikvenice smješteno je 400 metara od hotela.
Na obližnjoj plaži dostupni su ronilački centar i sadržaji za razne vodene sportove. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 100 metara, a tržnica i ribarnica nalaze se na kratkoj pješačkoj udaljenosti.

www.konceptputovanja.hr/hr/114/hotel-slaven-3-selce/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI