OCIJENI

Adventska putovanja - ADVENT SZIGET I PEČUH

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.04.2024. 05:51

Termin putovanja: 05.12.2021. (Nedjelja)

Polazak autobusa iz Ludbrega s autobusnog kolodvora u 08:00 sati te iz Koprivnice nasuprot poslovne zgrade Podravka u 08:30 sati. Usputno kupljenje putnika prema prijavama.

Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do gradića Siget, u kojem se nalazi jedna od najpoznatijih utvrda Mađarske, koju je junački branio i pred kojom je poginuo hrvatski ban Nikola Šubić Zrinski, koji se u Mađarskoj slavi kao nacionalni junak. Po dolasku u SIGET, otići ćemo do UTVRDE (moguć posjet). Nakon razgleda slijedi odlazak do Parka Mađarsko-turskog prijateljstva, mjesta gdje se nalazio turski tabor prilikom opsade Sigeta i gdje je pokopana utroba glasovitog sultana Sulejmana Veličanstvenog, a tijelo je balzamirano i preneseno u Tursku. Kraće slobodno vrijeme.

Nastavak vožnje do pitoresknog mađarskog gradića PEČUHA (Pecs). Po dolasku u Pečuh slijedi razgled jednog od najljepših gradova u Mađarskoj: ulica Kiraly, Gazi Kasim Pašina Džamija, Bazilika sv. Petra, kazalište, starokršćanska grobnica, kula Barbakan,.. Predlažemo posjet Muzeju Zsolnay keramike. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu i za uživanje na božićnom sajmu ovog prekrasnog gradića. U dogovoreno vrijeme polazak iz Pečuha (oko 20:00 sati). Nastavak vožnje prema Hrvatskoj sa dolaskom kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena: 155,00 kn po osobi

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE WEB STRANICU:

www.konceptputovanja.hr/hr/57/advent-sziget-i-pecuh/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI