OCIJENI

ADVENT OPATIJA & Festival čokolade

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.04.2024. 21:21

Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije te čarobnim mirisima i okusima čokolade !

Polazak: 04.12.2021.



PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Koprivnice s parkirališta nasuprot poslovne zgrade Podravka u 08:00 sati i iz Ludbrega s autobusnog kolodvora u 08:20 sati (usputno kupljenje putnika ovisno o prijavama). Ugodna vožnja s potrebnim pauzama do Opatije. Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo. Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova.

Slijedi odlazak u šetnju parkom sv. Jakova i parkom Angiolina. Opatija je čarobna u božićno vrijeme, a uz sav božićni ugođaj i svi ljubitelji čokolade će moći uživati u tradicionalnom Festivalu čokolade. Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Delicije možete kušati u brojnim kavanama, restoranima i hotelima po promotivnim cijenama. Povratak u 20:00 sati. Dolazak kući u noćnim satima.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE WEB STRANICU

www.konceptputovanja.hr/hr/56/advent-opatija-amp-festival-cokolade/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI