OCIJENI

ADVENT U ZAGREBU uz balet "ORAŠAR" u HNK

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 22:31

“Orašar” je božićna bajka ispričana baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna. Priča o djevojčici Marie koja ispod bora pronalazi nesvakidašnji dar, drvenog orašara kojim se razbijaju orasi te s njime proživi čudesne dogodovštine u svijetu mašte, na pozornici uz glazbu Čajkovskog prikazuje svijet potpuno različit od našega – dočarava fantastično, čarobno, mistično,...“

Termin putovanja: 11. prosinac 2021. (Subota)

Polazak autobusom iz Koprivnice s parkirališta nasuprot poslovne zgrade Podravka u 13:00 sati. Vožnja u pravcu Zagreba sa kraćim zaustavljanjima prema potrebi grupe. Dolazak oko 14:30 sati. Krenimo na advent! Slobodno vrijeme za šetnju gradom i uživanje u adventskom ugođaju na brojnim trgovima uz prigodni glazbeni i umjetnički program, kuhano vino, toplu čokoladu i brojne specijalitete…. U 17:30 sati sastanak ispred HNK te u 18:00 sati početak baletne predstave: "ORAŠAR" - najpoznatiji i najtraženiji zimski balet, obogaćen impresivnim svjelosnim i specijalnim efektima uz čarobnu glazbu Petra Iljiča Čajkovskog (trajanje predstave sa pauzama do 21:00 sat). Nakon predstave oko 21:30 sati povratak iz Zagreba. Dolazak u Koprivnicu u kasnijim večernjim satima (do 23:00 sata).

Cijena: 360,00 kn po osobi

www.konceptputovanja.hr/hr/59/advent-u-zagrebu-uz-balet-orasar-u-hnk/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI