OCIJENI

BOŽIĆNA PRIČA OBITELJI SALAJ

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.04.2024. 19:12

BOŽIĆNA PRIČA OBITELJI SALAJ

I ove godine u Grabovnici, dijelu grada Čazme, imate mogućnost razgledati ‘Božićnu priču’ obitelji Salaj, jedinstvenu predstavu svjetla koja u ovo blagdansko vrijeme kao da posjetitelje vodi u svijet mašte. Gotovo dva milijuna lampica postavljeno je na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na posjedu, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenoga ugođaja. Sviraju i tradicionalne božićne pjesme, poput svima poznate ‘Radujte se narodi’, a tu su i štandovi s ugostiteljskom ponudom, pa možete nešto pojesti ili popiti te se pritom zagrijati.

Datumi putovanja: 12.12. i 19.12.2021.

****HIT PUTOVANJE****

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusom iz Koprivnice u 15:00 sati s parkirališta nasuprot poslovne zgrade Podravka. Vožnja u pravcu Čazme. Dolazak u Grabrovnicu te odlazak do imanja obitelji Salaj gdje Vas očekuje Božićna bajka koje je započela još 2002. godine, kada je obitelj Salaj prvi puta okitila svoje imanje tisućama žaruljica. Ove godine zapaliti će preko 5 milijuna lampica, kao i srca mnogih posjetitelja njihovog čarobnog imanja. Obitelj Salaj lampice postavlja na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na svom posjedu, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenog ugođaja. Mnoge lampice raspoređene su tako da kreiraju određene oblike, pa ćete tako na imanju pronaći sobove sa saonicama, snjegoviće. Za potpun ugođaj kao podloga svjetlosnoj predstavi sviraju tradicionalne božićne pjesme, a i dio lampica svira svoju melodiju. Tu su i štandovi s ugostiteljskom ponudom i veliki natkriveni prostor gdje se možete ugrijati. U 19:00 sati povratak u mjesto polaska sa dolaskom kući u večernjim satima (do 21 sat).

Cijena aranžmana: 100,00 kn po osobi, 80,00 kn djeca do 12 godina

www.konceptputovanja.hr/hr/58/bozicna-prica-obitelji-salaj/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI