OCIJENI

Vita Bella - najbolje ocijenjena dubrovačka pizzeria

Objavljeno: 26.7.2021. 10:20

Ako se pitate gdje pronaći izvrsno gurmansko iskustvo u Dubrovniku – Vita Bella je definitivno nezaobilazna stanica koja je već 4 godine drži poziciju najbolje dubrovačke pizzerie na TripAdvisoru.

Sve je u korici

Dobar komad pizze sadrži savršeno ispečenu koricu i podnožje. Dovoljno pečeno i hrskavo izvana, a iznutra dovoljno mekano i ukusno - to je najbolje tijesto. Pravi pizza majstor zna sve tajne dobre korice koje se najviše očituju upravo u vremenu koje tijesto provede odmarajući se na kontroliranoj temperaturi, kao i preciznom vremenu pečenja.
 

Obratite pažnju na umak

Pizza mora imati kvalitetan umak kojeg krasi punoća okusa, tradicionalna priprema i kvalitetan izbor namirnica. Običan kečap koji se kupuje na velike količine nikako ne dolazi u obzir kada nastojite učiniti svoje mjesto prepoznatljivim ljubiteljima dobre pizze.
 

Zdravi i svježi sastojci

Odmah se može vidjeti i osjetiti svježina i kvaliteta sastojaka. Prije nego zagrizete, kvaliteta može biti uočena okom, ali i mirisom. Prava pizzeria će uložiti u kvalitetan sir, povrće i dodatke koji će cijelu priču podići na posve novu razinu. Iz domaćeg vrta na stol u Vita Belli! 

Balansiranje je ključno

Na svakom dijelu pizze treba biti podjednaka količina važnih namirnica, dakle sir treba biti jednako rastopljen na svakom kutu pizze, a dodaci se moraju naći pri svakom zagrizu. Dobra pizza je balansirana pizza.
 

Dobar tim zlata vrijedi

Njihov stručan tim u kuhinji i za šankom pružiti će izvrsno iskustvo. Trude se pružiti maksimalno kvalitetnu uslugu kako biste se upravo vi mogli posvetiti potpunom gurmanskom užitku.

Tajna vrhunske pizze

No, ipak se tajna vrhunske pizze krije u Vitta Bella krušnoj peći na drva. Krušna peć pizzi daje nezamjenjiv, jedinstven i  karakterističan okus koji ćete još dugo pamtiti.

Ponudu Vita Bella pizza i jela potražite na linku. Menu možete naručiti i platiti online, ali vas svakako pozivamo na uživanje i u lijepo uređenom ambijentu u Dubrovniku! Ipak je najbolje kada vruća pizza dolazi na vaš stol za svega nekoliko sekundi iz krušne peći na drva.

OCIJENI