OCIJENI
Adresa: Gornja Garešnica 73A
43233 GORNJA GAREŠNICA
Mobitel:
099 6843 694 099 6843 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-sub: 7 - 19h
Djelatnosti: Selidbe, prijevoz robe
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Soboslikar, fasader
Ključne riječi: rušenje drveća, krečenje, bojanje, soboslikar, malerija, selidbe, čišćenje podruma, košnja trave, postavljanje laminata, majstor Garešnica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli u EPS, vaš pouzdan partner za sve usluge vezane uz dom i dvorište. Sa sjedištem u Garešnici, EPS je obrt s dugogodišnjom tradicijom pružanja sveobuhvatnih usluga koje obuhvaćaju rušenje drveća, krečenje, bojanje, maleriju, selidbe, čišćenje podruma, košnju trave, postavljanje laminata i još mnogo toga.

Vjerujemo u transparentnost, poštivanje rokova i dogovora, pružanje kvalitetnih usluga uz poštenu cijenu. Zato smo stekli povjerenje mnogih klijenata u Garešnici i šire.

Bez obzira na to tražite li majstora za radove u domu, dvorištu ili usluge selidbe, EPS je tu za vas. Za dodatne informacije kontaktirajte nas e-mailom ili telefonski! 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI