OCIJENI
Adresa: Rivanjski Prilaz 7
23 000 Zadar
Telefon:
023 312 310, 023 311 571 023 312 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://brest.hr/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - nekretnine - iznajmljivanje nekretnina - prodaja nekretnina - savjetovanje - eu projekti -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

“BREST” d.o.o. poduzeće započelo je sa radom 16.03.1993.godine i od tada uspješno poslujemo kroz dvije pravne osobe sa istom djelatnosti i istim stalnim partnerima.

Bavimo se poslovima računovodstva i revizije, financijskog savjetovanja i osiguranja, posredovanja u prodaji nekretnina (kompletno sređivanje dokumentacije za kuće, stanove, poslovne prostore i terene – od imovinsko-pravnih odnosa do građevinskih dozvola i uknjižbi u zk. – obavljamo u suradnji s našim kooperantima) kao i rad na pripremama zemljišta za velike projekte u turizmu.

Od 2000. godine aktivno se bavimo i proizvodnjom proizvoda od metala i PVC-a što uključuje razne metalne konstrukcije te balkonske i stubišne PVC ograde.

Godine 2014. ulazimo u poslove izrade projektne dokumentacije za dobivanje sredstava iz EU fondova.

Vlasnica knjigovodstvenog servisa ima dugogodišnje radno iskustvo na računovodstveno-financijskim i revizijskim poslovima kao pomoćni revizor.
Završava srednju ekonomsku školu i uz rad upisuje fakultet.

Radi na cjeloživotnom obrazovanju, upisuje i završava privatnu menadžersku akademiju Safe Academy, čiji je organizator društvo SAFE-INVEST Holding AG iz Beča, gdje stječe znanja i vještine u vođenju i upravljanju ljudskim resursima, upravljanja poslovnim procesima i organiziranju timskog rada. Posjećuje predavanja prof.dr.sc.Velimira Sriće vezana za upravljanje poslovnim procesima i dr.prof.

Vladimira Grudena za psiho-menadžment i tako usavršava svoja znanja i prati sve trendove u vrhunskom svjetskom menadžmentu.

Ljudski resursi su najvrijedniji temeljni kapital svake tvrtke.

Vlasnica je to vrlo brzo shvatila, te cijeli posao izgradila pažljivo birajući ljude i njegujući timski rad. Dodatnim ulaganjem u usavršavanje djelatnika, njihovo školovanje kao i nagrađivanje kroz osiguravanje privatnih mirovina za najbolje i one koji su vjerni tvrtki, osigurava kontinuitet poslovanja. Kvalitetnim ugovorima s poslovnim partnerima koji su dugoročni, a sa većinom klijenata suradnja traje i više od 15 godina, osigurava stabilan prihod i sigurnost dugoročnog poslovanja.

Tijekom godina radi u Općinskom sudu u Novskoj, Željezari Sisak, Tvornici metalnih proizvoda Kozara iz Novske, trgovačkom društvu Arhipelag d.o.o. iz Zadra, a od 16.03.1993. u vlastitoj tvrtki kao vlasnik i direktor. Radna iskustva u raznim djelatnostima samo su u praksi proširila znanje i omogućili pogled na računovodstveni posao sa više aspekata.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 312 310, 023 311 571 023 312 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI