OCIJENI
Adresa: Kurilovečka 12
10410 Velika Gorica
Telefon:
01 6217 790 01 6217 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://lingua-club.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Ključne riječi: strani jezici - tečaj stranih jezika - odrasli tečajevi - đački tečajevi - Engleski jezik - Talijanski jezik - Njemački jezik - Španjolski jezik - Francuski jezik - Japanski jezik
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

S ponosom Vas podsjećamo da Vam Lingua Club već pune dvadeset četiri godine približava svijet kroz učenje stranih jezika.

Neki od naših polaznika s nama su od samog početka i oni su naša najbolja reklama i preporuka. Zahvaljujemo im na ukazanoj vjernosti i nadamo se da ćemo se i dalje družiti!

Ako već niste počeli učiti neki strani jezik, učinite o odmah! Očekujemo Vas u Velikoj Gorici u Kurilovečkoj 12.

Naše učionice prilagođene su radu s malim grupama, a programi se biraju prema uzrastu i predznanju. Atmosfera je ugodna i opuštena, pa naši polaznici često nastavljaju druženje i izvan nastave.

Tečajevi stranih jezika

Lingua Club nudi Vam početne i napredne tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog ili španjolskog jezika, a već četiri godine u našoj ponudi je i japanski jezik za:

predškolce
učenike i studente
odrasle
poduzeća – mogućnost održavanja nastave u Vašem prostoru
pripremni tečajevi za međunarodno priznate ispite Sveučilišta Cambridge (FCA, CAE, CPE) i Goethe Instituta
Programi tečajeva prilagođeni su uzrastu i nivou znanja te su usklađeni sa europskim standardima učenja jezika (A1, A1, B1, B2, C1, C2).

Nastava se odvija u malim grupama (10 polaznika).

Nudimo mogućnost plaćanja u mjesečnim obrocima, te odobravamo obiteljski popust i popust na učenje više stranih jezika.

Prema broju sati nastave tjedno tečajeve dijelimo na tri grupe:

odrasli tečajevi – nastava se  pohađa 2 puta tjedno po 2 školska sata, što znači da jedan stupanj odgovara jednom semestru (rujan-siječanj, tj. veljača-lipanj), pa se u jednoj školskoj godini mogu završiti dva stupnja (140 sati nastave)
đački tečajevi – nastava se pohađa 2 puta tjedno po 1 školski sat, tako da jedan stupanj (70 sati nastave) traje čitavu školsku godinu (rujan – lipanj)
tečajevi 2 puta 60 minuta – koji u jednom semestru uključuju 48 sati nastave tj. 96 sati nastave u školskoj godini.
Cijenu tečaja moguće je uplaćivati u više mjesečnih rata: đački tečajevi obično se uplaćuju u 10 jednakih mjesečnih obroka, a odrasli u 5 mjesečnih obroka.Ukoliko se upisuje više članova iste obitelji, odobravamo obiteljski popust od 10% za drugog, 20% za trećeg, te 30% za četvrtog člana obitelji, a isti se popust primjenjuje i za učenje više jezika.

Individualne tečajeve dogovaramo na osnovi školskog sata, ovisno o potrebama i dinamici nastave.


http://lingua-club.hr/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6217 790 01 6217 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI