OCIJENI
Adresa: Zagrebačka 62/I
10410 VELIKA GORICA
Telefon:
01 6222 705 01 6222 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.aviokarte-krila.hr
Djelatnosti: Turistička agencija, putnička agencija
Prijevoz putnika
Ključne riječi: aviokarte - avionske karte - agencija za aviokarte - domaći i inozemni letovi - prodaja aviokarata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka  Krila d.o.o. osnovana je 1993. godine kao licencirana IATA putnička agencija sa sjedištem u Velikoj Gorici, Zagrebačka 62/1, te od tada uspješno posluje.

Naš ured se do nedavno nalazio u putničkoj zgradi MZLZ. Trenutno je ured smješten u Velikoj Gorici, na adresi Zagrebačka 62/1.

Osnovna djelatnost tvrtke Krila d.o.o. je prodaja zrakoplovnih dokumenata svih svjetskih prijevoznika. Naši djelatnici, posjeduju višegodišnje kompanijsko iskustvo(Adria Airways, Croatia Airlines),  te su školovani  i posjeduju licencirane tečajeve pri Amadeus Hrvatska ( R1, A1, T-GDS, Electronic ticketing, PBHM, etc..).  Osim navedenih usluga, Krila d.o.o., pružaju i ostale usluge u turizmu: rezervacije hotela, charter zrakoplova, yacht charter, prodaja putnog i zdravstvenog osiguranja.

Naša zadaća je pružiti  kvalitetnu i kompletnu uslugu krajnjim korisnicima za sva putovanja, kako privatna tako i poslovna. Obratite nam se s povjerenjem koje potvrđuje Naša dugogodišnja prisutnost u turizmu.

Krila d.o.o.
Adresa: Zagrebačka 62/1, Velika gorica
Tel. 00385 (0) 1 6222 705
email: avio@aviokarte-krila.hr
OIB: 04866847251

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6222 705 01 6222 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI