OCIJENI
Adresa: Ulica Matije Magdalenića 14
10410 VELIKA GORICA
Mobitel:
091 5548 547 091 5548 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Radno vrijeme: po dogovoru
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: magistra prava, stečene pedagoške kompetencije, usklađivanje poslovanja s propisima, usluge savjetovanja, individualno savjetovanje, izrada nacrta pravilnika i odluka, mjesečni paušal, analiza poslovanja, usluge ostalog obrazovanja, pravna pismenost
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vlasnica obrta Sonja Juričić Cvitan, magistra prava sa stečenim pedagoškim kompetencijama, ima više od 15 godina iskustva na poslovima u vezi s usklađivanjem poslovanja s propisima u različitim organizacijama (trgovačkom društvu, tijelima državne uprave i organizacijama civilnog društva) te poslovima formalnog i neformalnog obrazovanja. U svom radu i životu vjeruje u aktivno i konstruktivno sudjelovanje osoba, osnaženih pravnim kompetencijama, u stvaranju pozitivnih promjena u svom okruženju i društvu u cjelini.

Obrt obavlja usluge savjetovanja, a osobito:

  • Individualno savjetovanje, i to savjetovanje, davanje smjernica i pružanje operativne pomoći (npr. izrada nacrta pravilnika, odluka, izjava i drugih dokumenata u poslovanju i sl.)  u vezi s usklađivanjem poslovanja klijenta s propisima
  • Individualno informiranje i savjetovanje, i to redovito praćenje propisa i informiranje klijenta, te savjetovanje u vezi s usklađivanjem poslovanja klijenta s propisima (mjesečni paušal)
  • Analiza poslovanja i potreba klijenta te davanje smjernica radi usklađivanja poslovanja s propisima.

Obrt obavlja usluge ostalog obrazovanja, a osobito:

  • Priprema i izvođenje edukacije u području razvoja osnovnih pravnih kompetencija u poslovnom okruženju (pravna pismenost, ključne kompetencije za cjeloživotno učenje)
  • Priprema i izvođenje ostalih edukacija u području prava i razvoja pravnih kompetencija, te osobnih i socijalnih kompetencija, prema potrebama klijenta.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI