Adresa: FRANJE LUČIĆA 200
10419 KUČE
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6236 096 01 6236 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.odranskiribic.hr

Radno vrijeme

:
uto, ned: 11-23
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Kamp, turističko naselje, odmaralište, izletište
Pustolovni turizam, seoski turizam, zdrastveni turizam, lovni turizam
Ključne riječi: gastro ponuda - vjenčanja - izletište - restoran - vjenčanje u prirodi - restoran uz rijeku - vjenčanje na otvorenom - riblji restoran - fiš paprikaš - sala za proslave - roštilj - teletina ispod peke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Odranski ribič je restoran s bogatom 50 godišnjom tradicijom udaljen svega 10km od Velike Gorice, a 25km od centra Zagreba. Od 2004. godine, kada je u potpunosti novoizgrađen, zadovoljava sve uvjete modernog ugostiteljstva i posluje po strogim HACCP standardima. Posjed izletišta se proteže na tri hektara travnjaka omeđen rijekom Odrom i stoljetnim turopoljskim hrastom. Za najmlađe posjetitelje imamo bogato opremljeno dječje igralište, dok stariji mogu uživati u netaknutoj prirodi uz ručak ili kavicu na jednoj od naše dvije terase.

Odranski ribič je prije svega obiteljski restoran s popularnim cijenama, uhodan tim s dugogodišnjim iskustvom sa zadovoljstvom će za Vas organizirati bilo koju svečanu prigodu: od krstitki, prvih pričesti, svete potvrde, vjenčanja, rođendana do proslava obljetnica braka, ali i poslovne proslave kao što su godišnje skupštine raznih društava ili pak proslava mature, promocije i promaknuća nam također nisu strane.Posebna su nam strast svadbene svečanosti, taj svečani trenutak ulaska dvoje pojedinaca u brak, smatramo jednim od najbitnijih životnih koraka i tako se prema njemu i odnosimo. Svadbena sala koja prima do 250 gostiju, sa okruglim i stolovima u redovima(riblja kost), prostrani parking restorana, mogućnost organiziranja civilnog vjenčanja na otvorenom, posluživanje aperitiva na otvorenom, dvije sobe koje dajemo potpuno besplatno mladencima na raspolaganje, besplatno savjetovanje glede odabira kolača, glazbe, cvijećarni, plaćene ZAMP pristojbe, konobare ne naplaćujemo dodatno iza ponoći, šampanjac dobrodošlice za mladence i kumove i još mnogo toga samo su neke od pogodnosti koje Vam nudimo. Više saznajte na vjenčanja.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6236 096 01 6236 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.