Svijet sutrašnjice ima drugačiji takt!

Današnje vrijeme donosi mnoštvo strojeva na tržište, izbor je velik, odabir težak, a posao olakšan. Tko voli raditi u vrtu i u prirodi, uvijek misli i na to što će biti sutra. Priroda treba napredovati i rasti – stoga kod njenog održavanja treba voditi računa i o što manjoj emisiji štetnih plinova.

Postoje mnoga mjesta oko nas gdje se priroda može doista doživjeti, to može biti vaš vrt, park ili šuma. Za održavanje i njegu prirode potrebni su vam strast, povjerenje u vlastite sposobnosti i dobar alat. Upravo iz tog razloga tražite visoku kvalitetu, a u Stihl i Husqvarna proizvode možete se pouzdati čak i u današnje vrijeme brzoga života kada se često orijentiramo prema kratkoročnim ciljevima ili brzim uspjesima. Svi Stihl i Husqvarna proizvodi se testiraju i razvijaju kako u ispitnim stanicama, tako i u suradnji sa stručnjacima za ispitivanje u otežanim uvjetima rada.

Ako se odlučite za baterijske strojeve marke Stihl i Husqvarna, ne samo da ćete uživati u čistom radu bez isparavanja i vibracija, nego ćete i osjetiti olakšanje u radu skoro pa nečujnim motorima. Jedna od najpraktičnijih odlika baterijskih proizvoda jest uporaba baterije koja pristaje svim strojevima toga proizvođača. Početni trošak kupnje baterijskog stroja možda i jest veći od cijene istog stroja na benzin, ali ušteda koju ćete postići na količini benzina koju nećete morati kupovati biti će veća od početnog troška. Nadalje, ima životni vijek kao i strojevi na benzin, potrebno je servisirati manji broj dijelova, smanjuju se zastoji i snižavaju troškovi rada. Baterijski stroj može dugoročno uštedjeti novac.

Od početnika do profesionalca: iz širokog asortimana proizvoda svatko će pronaći pravi uređaj za sebe.

                   

Samo kvalificirani i ovlašteni zastupnici prodaju proizvode marke Stihl i Husqvarna. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti stručnu pomoć, u slučaju nabavke novog stroja ili popravka i servisiranja.