OCIJENI
Adresa: Jamadolska 2b
47000 Karlovac
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
047 600 550 047 600 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.colibri.hr
https://www.facebook.com/ColibriServis

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
sub: 8-13
Djelatnosti: Strojevi, alati, alatni pribor - servis
Strojevi, alati, alatni pribor - prodaja, najam
Održavanje zelenih površina, hortikultura
Ključne riječi: Stihl servis, motorne pile, trimeri, kosilice, Karlovac, traktori, alati, Husqvarna servis, freze, motokultivatori, Bertolini, Labinprogres, kopačice, MTD, visokotlačni perači, bacači snijega, strizne kose, sjeckalice, usisavači, puhači, atomizeri, rezervni dijelovi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

GODINE TRADICIJE

COLIBRI servisno trgovački obrt ovlašteni je prodavatelj i specijalizirani servis proizvoda Stihl, Husqvarna, Jonsered, Bertolini i Labinprogres. Naš utemeljitelj , gospodin Nikola Erdeljac već je odavno usidrio u našu filozofiju obrta orijentiranost prema kupcima, vrhunsku kvalitetu proizvoda i osobni pristup servisu. Iza nas je više od 30 godina iskustva na programu proizvoda za šumu i parkove poznatih svjetskih proizvođača. U skladu s promišljanjima proizvođača, želimo vam na jednom mjestu osim vrhunskog proizvoda ponuditi jednako tako kvalitetnu podršku tijekom korištenja vašeg stroja.


RAZNOLIKA PONUDA

U našem novom prodajno-servisnom centru uređenom po svjetskim standardima dobiti ćete kompetentan savjet, kvalificiranu servisnu uslugu i općenito savršenu skrb. Osim novih strojeva tu ćete pronaći i kompletan potrošni materijal, zaštitnu opremu i rezervne dijelove, a u našem servisu moći ćete servisirati vaš stroj tijekom i nakon isteka jamstvenog roka prema najvišim standardima proizvođača. Ono što nas razlikuje od većine ostalih prodavača je visoki stupanj specijalizacije, educiranosti i individualni pristup svakom kupcu.


STRUČNI SAVJET

U kvalitetu naših proizvoda i usluge možete se pouzdati – čak i u današnje vrijeme brzoga života kada se često orijentiramo prema kratkoročnim ciljevima ili brzim uspjesima. Upravo zbog toga rado ćemo popričati s vama o problemu koji biste željeli riješiti te na temelju toga preporučiti model koji će biti prikladan vašim potrebama. Time ste sigurno otklonili mogućnost jedne od najčešćih grešaka - kupnje neodgovarajućeg stroja zbog nedovoljne upućenosti. Najčešći rezultat takve kupnje su drastično povećani troškovi održavanja i nezadovoljstvo vas kao korisnika stroja. Naravno, kad donesete odluku o kupnji, svaki stroj pripremit ćemo za uporabu, obaviti nulti servis i pružiti iscrpne informacije o načinu rada, održavanju i svemu na što biste trebali obratiti pozornost tijekom korištenja. Sve to uključeno je u cijenu samog stroja.


KOMPLETNA BRIGA O VAŠEM UREĐAJU

Samo osobni pristup servisu je pravi servis. Uvijek naglašavamo da je potrebno voditi brigu o uređaju, vršiti servisne preglede, kako bi izbjegli mogućnost nekog kvara ili greške. Ukoliko i dođe do toga, da je stroj ili uređaj izvan uporabe, naš stručni tim će u najkraćem roku otkloniti sve kvarove. Svi izvršeni radovi u servisu obavljaju  su stručno i profesionalno, točno prema uputama i u skladu sa zahtjevima proizvođača, odnosno prema priloženim normativima servisa. Na našem skladištu rezervnih dijelova nalazi se preko 8000 artikala.
Zato možemo obećati: Sve što vam je potrebno za rad – svejedno radite li oko kuće, uređujete li vlastiti vrt ili ste profesionalni sjekač u šumi, možete potražiti u servisno trgovačkom obrtu COLIBRI.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI