OCIJENI

Stihl akumulatorska tehnologija

Objavljeno: 25.11.2022. 14:22

Svi ljubitelji obrađivanja vrta i krajobraza znaju da je za kvalitetan rad važno znanje i vještina, ali i pravi alati. Za što kvalitetniju obradu vrta, parka, drveća ili živice, isplati se uložiti u Stihl proizvode. Snažna, tiha, inovativna Stihl akumulatorska tehnologija impresionira svojim izvanrednim performansama, dugim vijekom trajanja i maksimalnom svestranošću. U nastavku saznajte pojedinosti o različitim linijama Stihl proizvoda. 

STIHL AI LINIJA

Uređaji ove linije jednostavni su za rukovanje, lagani i koncipirani za brze i spontane vrtne radove. Praktični su te opremljeni integriranom baterijom koja se jednostavno puni preko zidne utičnice. Ova linija sastoji se od 3 uređaja: škara za živicu, akumulatorskog puhača i akumulatorske motorne kose. Raspon akumulatorskog radnog učinka AI linije kreće se od 10 do 40 minuta.

STIHL AK SUSTAV

Ovaj sustav odlikuju visoke performanse i izdržljivost te maksimalna fleksibilnost koju dobivate s izmjenjivom baterijom i velikim rasponom uređaja. Ovdje se mogu naći škare za živicu, kosilice, puhači, motorne pile i brojni drugi alati. Na raspolaganju su tri baterije različitog kapaciteta, ovisno koliko snage za rad je potrebno.

STIHL AP SUSTAV

Ovaj sustav uključuje širok spektar posebno jakih akumulatorskih uređaja. Uređaji ovog sustava prikladni su za uređenje krajolika, radove u vrtu, oblikovanje drveća i komunalne poslove. AP sustav sastoji se od 10 različitih grupa uređaja (motorne pile, trimeri, škare za živicu…)

STIHL AS TEHNOLOGIJA

Karakteristika ove skupine uređaja je svestranost i posebna jednostavnost. Malih su dimenzija, no velike snage i izdržljivosti. U ovoj skupini su tri uređaja: akumulatorske škare HSA 26, vrtna akumulatorska pila GTA 26 i ručni akumulatorski usisivač SEA 20.

Obrt Colibri već više od 30 godina svojim kupcima nudi proizvode za vrtove, šume i parkove visoke kvalitete. Osim iskustvom i kvalitetom proizvoda, ponose se i osobnim pristupom prema kupcima. Uz prodaju strojeva, rezervnih dijelova, zaštitne opreme i potrošnog materijala, nude i usluge servisa. Za kvalitetnu obradu krajolika odaberite nove Stihl proizvode iz njihove ponude. Uz njihovu pomoć osvijestite svoje potrebe za tihim, praktičnim i jednostavnim uređajima te budite dio budućnosti motornih uređaja!


OCIJENI