Adresa: DUBROVAČKA 39
47000, KARLOVAC
Telefon:
047 413 907 047 413 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h sub: 8-13 h
Djelatnosti: Autopraonica, auto praonica
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: kemijsko čišćenje vozila, unutarnje i vanjsko čišćenje vozila, čišćenje stanova, čišćenje kuća, čišćenje ureda, čišćenje hala, strojno pranje tepiha, centrifugalno pranje tepiha, strojno sušenje tepiha, besplatan dovoz i odvoz tepiha, karlovac
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt za pranje i čišćenje BUCO, vl. Dražen Jarnjević, kvalitetno i pouzdano vršimo sve vrste kemijskog unutarnjeg i vanjskog čišćenja vozila, poliranje vozila, čišćenje domova i poslovnih prostora, čišćenje hala, kemijskog strojnog pranja i sušenja tepiha.

Ovom djelatnosti bavimo se od davne 2003. godine te se možemo pohvaliti dugogodišnjom tradicijom!

Obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili emaila za više informacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
047 413 907 047 413 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.