OCIJENI
Adresa: Sajmišna 1
10370 DUGO SELO
Telefon:
01 6380 531 01 6380 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ontos.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: zaštita na radu, sigurnost na radu, Koordinator i za fazu izrade projekta, Koordinator i za fazu izvođenja radova,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ONTOS -O nama


                              


ONTOS d.o.o. je tvrtka specijalizirana za obavljanje poslova koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta – KOORDINATOR I i poslove koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova – KOORDINATOR II.

Nakon višegodišnjeg iskustva na poslovima zaštite na radu na najvećim gradilištima u Hrvatskoj okupili smo se oko zajedničkog cilja očuvanja zdravlja i života osoba na privremenim ili pokretnim gradilištima. Odlučili smo se specijalizirati i usavršiti te svojim znanjem i iskustvom savjetovati i pomoći investitorima, projektantima i poslodavcima oko obavljanja poslova zaštite na radu (koordinator I i II).

Cilj koji ONTOS d.o.o. ima je svakodnevno usavršavanje, razvijanje i poboljšanje kvalitete rada na području zaštite na radu u svim fazama projekta, od ideje preko izvedbe pa sve do uporabe svakog pojedinog projekta (objekta).

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti na radu, Pravilnika o zaštiti na radu na privremenim ili pokretnim gradilištima i Pravilnika o uvjetima i stručnim znanjima za imenovanje koordinatora za zaštitu na radu te polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova koordinatora I i II posjedujemo licencu.

                                  
Ministarstva, gospodarstva rada i poduzetništva
Klasa: UP/I-133-02/10-04/233,
Urbroj: 526-08-03/2-10-2
Zagreb, 13. rujna 2010. godine

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6380 531 01 6380 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI