Adresa: Table 1
21000 Split
Mobitel:
098 9843 171 098 9843 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://poslovno-savjetovanje-malu.hr/

Radno vrijeme

:
prema dogovoru
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: poslovno savjetovanje, strateški leadership, timski coaching, poslovni coaching, osnove managementa, prodajne vještine, edukacije: prodaja, upravljanje procesima, upravljanje promjenama, vođenje timova, coaching
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

MaLu – poslovno savjetovanje

MARINKO ROJE

Formalno obrazovanje je diplomirani ekonomist, a od 15 do 32 godine života bavio se profesionalno kolektivnim sportom na reprezentativnom nivou. Nakon tog životnog iskustva, poslovni radni vijek , više od 25 godina, proveo u prodaji. Na tom dinamičnom i izazovnom putu prošao sve stepenice, od prodavača, voditelja, edukatora do direktora prodaje.

Dijeleći poslovna iskustva, razmišljanja i ideje sa brojnim zanimljivim i uspješnim poslovnim ljudima/kolegama, u praksi nastavio usvajati sva najbolja znanja i vještine vezano za prodaju, upravljanje procesima, upravljanje promjenama, vođenju timova, coachingu.

Višegodišnjim radom u renomiranim tvrtkama kao što su Euroherc osiguranje d.d., Helios osiguranje d.d., Allianz Hrvatska d.d., AZ Fond usavršavao svoje vještine kroz najbolje edukativne programe navedenih tvrtki. Participirao u puno uspješnih projekata, od kojih je najuspješniji All2All specijalizirana prodajna mreža unutar Allianz Hrvatska d.o.o., koji je formirao, razvijao, vodio i upravljao cijelih 10 godina, zajedno sa svojim timom i 300 prodajnih savjetnika širom Hrvatske i telefonskih operatera u izlaznom call-centru.

Vještinu upravljanja timovima, situacijskog vodstva i coaching dodatno usavršio, praktično i teoretski, uz edukativne module tvrtke Verantius HR and Managment Consalting, čiji je vlasnik g. Ivica Vrančić vodeći stručnjak na području ljudskih resursa i razvoja upravljanja.

Želja i cilj je da MaLu poslovno savjetovanje, svoja znanja, poslovno i životno iskustvo, nesebično podjeli sa svojim sadašnjim i budućim partnerima, te zajedničkim osmišljavanjem prodajnih sustava i personaliziranih treninga, pomogne svojim partnerima u ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva.

Poslovne odnose gradi na POVJERENJU koje čine BRIGA prema partneru i pojedincu, i PREDANOST prema procesu, i DOSLJEDNOST prema cilju, i JASNOĆA u komunikaciji, što nas zajedno vodi do USPJEHA.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.