OCIJENI
Adresa: Ulica Matije Gupca 4
35257 Malino
Mobitel:
091 5757 372 091 5757 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://lidarum.hr/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095485178703

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: računovodstvo - knjigovodstvo - administracija - savjetodavne usluge mikro i male tvrtke - obrte/slobodan zanimanja i neprofitne organizacije - online knjigovodstvo - poslovanje neprofitnih organizacija - EU projekti
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

LIDARUM j.d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge osnovano je u svibnju 2023. Direktorica i voditeljica LIDARUM-a je Lidija Kaminski koja je radno iskustvo stekla tijekom 18 godina rada kao voditeljica financija i administrator u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Ima veliko iskustvo u radu na poslovima upravljanja cjelokupnim financijskim i administrativnim poslovanjem organizacije sukladno relevantnim zakonskim propisima, upravljanju ljudskim resursima, pripremi, provedbi i financijskom upravljanju projekata (s naglaskom na EU projekte). Savjetuje brojne organizacije civilnog sektora oko administrativnog i financijskog upravljanja organizacijom i provedbi projekata te manje tvrtke i obrte oko otvaranja, početka i vođenja poslovanja. Neprestano se educira i pohađa razne seminare i radionice vezane uz poslovno i financijsko upravljanje organizacijama. Nakon više od 18 godina rada odlučila se za pokretanje vlastite tvrtke i ostvarenje svojih želja i snova, tako je i nastao LIDARUM. 


Naša MISIJA je pružanje kvalitetnih, pouzdanih i profesionalnih savjetodavnih, računovodstvenih, knjigovodstvenih i administrativnih usluga na području cijele Republike Hrvatske. Predanošću i profesionalnošću osiguravamo točnost, pouzdanost i zakonitost financijskih izvještaja, pružajući klijentima sveobuhvatne informacije i savjetovanja kako bismo unaprijedili njihov rast i održivost poslovanja. Naša VIZIJA je postati tvrtka prepoznatljiva po svojoj stručnosti, poštenju i posvećenosti klijentima. Nastojimo pružiti najbolju moguću uslugu koristeći najsuvremenija tehnološka rješenja koja će našim klijentima olakšati rad i pomoći im da unaprijede svoje poslovanje. Kroz dosljedno pridržavanje visokih standarda etike i profesionalizma, cilj nam je biti prvi izbor za sve vrste poduzeća koji traže savjetodavne, računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Za više informacija zapratite nas i na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI