OCIJENI
Adresa: Dinarska 11
31431 ČEPIN
Mobitel:
098 9359 805 098 9359 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090896571760

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08:00-16:00
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: savjetovanje, knjigovodstvo, obračun plaća, poslovno savjetovanje, paušalni obrt, obrt, opg, j.d.o.o., d.o.o., vođenje knjiga, poslovni plan, knjigovođa, računi, poduzeća, financije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

KONTO-KM, obrt za računovodstvene i knjigovodstvene usluge, vl. Katarina Marić  osnovan je s ciljem da se pri radu posveti svakom komitentu kako bi realizirali njegove poslovne potrebe. Usluge knjigovodstva, administracije, poslovnog savjetovanja i kreiranja poslovnih planova namjenje su za OPG, paušalne obrte, obrte kao i male poduzetnike - j.d.o.o. i d.o.o. 

Usluge su usklađene sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske. Kako bi se poslovanje odvijalo na kvalitetan način posjećujem seminare i pratim stručnu literaturu te Vas o svim promjenama i informacijama obavještavam. 

Obratite se s povjerenjem da izgradimo uspješnu poslovnu suradnju kako i poslovni uspjeh. Svim novim komitentima 1. mjesec je GRATIS, ukoliko se s Vaše strane ostvari i pozitivna preporuka za novog komitenta sljedeća 3 mjeseca je 50 % usluge. Obratite se s povjerenjem.

Moto obrta je USPJEH = ODLUKA + NAPOR !

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI